G102 Mouse Makro Hatası
Merhaba iyi günler benim g102 prodigy mousem var bazen mouseme makro atıyorum fakat bugün fark ettim mouseme karmaşık bir makro yaptığımda örnek veriyorum adımı yazdırdığımda ghubda bulunan 4 tane olan (Tekrar yok,basılı tutarken tekrar et,değiştir,sıra) bu tuşlar çalışmıyor. Çalışmamaktan kastım mesela tekrar ette adımı yazdıgım bir makroyu deniyorum tekrar et demek o tuşa bastığında devam ediyor sürekli yazıyor fakat bir kere daha tıkladığımda durma komutunu verdiğimde durmuyor ismimin son harfi yazdıktan sonra duruyor ben bu sorunu çözemedim. Basit 2 3 komutta herhangi bir problem olmuyor mouse bastıgımda çalışıyor bastığımda duruyor fakat karmaşık daha fazla makro dizilimi yazdığımda o bahsetmiş olduğum 4 lü fonksiyon çalışmıyor. Mousem çalışır durumda hiç bir problemi yok sistemim windows 11 ghub'um güncel. Ayrıca windows 10 ve 7'de de denedim programı yine aynı durum söz konusu. Bu konuda yardımınızı istiyorum eğer bilgisi olan birisi varsa yardım edebilir mi umarım demek istediğim şeyi anlatabilmişimdir.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 91 (Bu ay: 7)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Klavye, Fare, Joystick, Gamepad