eva vozol güvenilir mi?
vozol almayı düşünüyodum reklamdan denk geldim https://istanbulvozol.com.tr/guvencelerimiz// buraya bakılana göre güvenilir ama bi sormak istedim. onlara ulaştığımda orijinal olduğunu söylüyorlar ama böyle tek qrı 10 bin ürüne basma işi vs. de yokmuş sanırım fikrinizi almak istiyorum
kapıda ödeme siparişi oluşturdum bi sıkıntı olmadı orijinalliğini doğruladım bir sorun yok önerebilirim. incelemek isteyenler tıklayabilir
Hostes maaşları hakkında
Ülkeye göre iyi maaş alıyorlar, konaklama vb. gittikleri ülkelerde firmaya ait olmasına rağmen hem o kadar ülke görüyorsun hem güzel maaş alıyorsun tertemiz
Köpek Aşı Takvimi Hakkında Bilgilendirme
6-8 Hafta: İlk aşı (genellikle karma aşı), karma aşı, genellikle köpek yavrusunun 6 ila 8 haftalıkken uygulanır ve genellikle köpek distemper, köpek parvovirüsü, köpek adenovirüsü ve köpek parainfluenza gibi yaygın hastalıklara karşı koruma sağlar.
10-12 Hafta: İkinci aşı (genellikle karma aşı), bu aşı, köpek yavrusunun 10 ila 12 haftalıkken uygulanır ve ilk aşının korumasını güçlendirir.
14-16 Hafta: Üçüncü aşı (genellikle karma aşı), bu aşı, köpek yavrusunun 14 ila 16 haftalıkken uygulanır ve bağışıklık sistemini daha da güçlendirir.
12-16 Hafta: Kuduz aşısı, bu aşı, köpek yavrusunun 12 ila 16 haftalıkken veya yasal gerekliliklere bağlı olarak daha sonra uygulanır. Kuduz aşısı, köpeğin kuduz hastalığına karşı korunmasını sağlar.
Kaynak: https://vetesveteriner.com/blog/kopek-asi-takvimi-ve-fiyatlari/
Kedi Aşı Takvimi Hakkında Bilgilendirme
- İlk Aşılar:
- 6 ila 8 haftalıkken kedinizin FVRCP aşısı yapılmalıdır. Bu aşı, kedi viral rino trakeit, panleukopeni ve calici virüsüne karşı koruma sağlar.
- 9 ila 11 haftalıkken kedinize felin lösemi virüsü (FeLV) aşısı yapılabilir. Bu aşı, enfeksiyöz felin lösemi virüsüne karşı koruma sağlar. Ancak bu aşı kedinizin risk faktörlerine ve yaşam tarzına bağlı olarak veterineriniz tarafından önerilebilir.
- İkinci Aşılar:
- 12 ila 14 haftalıkken kedinizin FVRCP aşısı ikinci dozu yapılır.
- Eğer kediniz için felin lösemi aşısı yapılmışsa, 12 ila 16 haftalıkken ikinci doz aşı yapılabilir.
- Üçüncü Aşılar:
- 16 ila 20 haftalıkken kedinizin FVRCP aşısı üçüncü dozu yapılır.
- Eğer felin lösemi aşısı yapılmışsa, 16 ila 20 haftalıkken üçüncü doz aşı yapılabilir.
- Daha Sonraki Aşılar:
- Kedinizin aşılarına bağlı olarak veterineriniz daha sonra takip aşıları önerebilir. Bu takip aşıları genellikle yıllık olarak uygulanır.
- FVRCP aşısı her yıl veya üç yılda bir yenilenmelidir. Veterinerinizle kedinizin özel ihtiyaçlarına göre bir plan yapmanız önemlidir.
- Felin lösemi aşısı için takip dozları veterineriniz tarafından belirlenecektir. Bu da kedinizin risk faktörlerine, çevresel faktörlere ve yaşam tarzına bağlı olabilir.
Unutmayın ki bu sadece genel bir kedi aşı takvimidir ve her kedinin ihtiyaçları farklı olabilir. Veterineriniz, kedinizin sağlık durumunu, yaşam tarzını ve çevresel faktörleri değerlendirerek en uygun aşı takvimini size önerecektir.
Daha detaylı bilgilendirme için:
Dubai İphone Fiyatları 2023 hakkında
Herkese selam arkadaşlar, Dubai iPhone fiyatları hakkında bir araştırma yapıyorum. lakin son günlerde gelen %10 zam sonrası sanırım aradaki fark daha çok arttı çünkü zam sadece trye uygulandı diye biliyorum.
iPhone 14 Pro – 128 GB 3.767 AED (20.095 TL)
iPhone 14 Pro – 256 GB 4.005 AED (21.365 TL)
iPhone 14 Pro – 512 GB 4.715 AED (25.153 TL)
iPhone 14 Pro – 1 TB 5.123 AED (27.329 TL)
iPhone 14 Pro Max – 128 GB 3.944 AED (21.039 TL)
iPhone 14 Pro Max – 256 GB 4.328 AED (23.088 TL)
iPhone 14 Pro Max – 512 GB 5.232 AED (27.911 TL)
iPhone 14 Pro Max – 1 TB 5.562 AED (29.671 TL)
incelediğim kaynak:
gibi fiyat listesi mevcut ki bu baya güzel fiyatlar. dubai'ye gitmeden nasıl telefon getirtebilirim fikri olan var mıdır? ve kayıt için yurt dışına gidip gelmem mi gerek direkt yapamaz mıyım?
https://ucretbilgi.com/dubai-iphone-fiyatlari
Pdf kitap indir
PDF kitap indirme işlemi, internet üzerinden yapılan bir işlemdir ve birçok web sitesi pdf indir, kullanıcılara ücretsiz veya ücretli olarak PDF formatında kitaplar sunar. Kitapları indirme işlemi genellikle oldukça kolaydır ve kullanıcıların birkaç tıklama ile istedikleri kitabı indirmelerine olanak tanır.
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 5.193 (Bu ay: 416)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic