Kürtçe eğitim görmek isteyen kitle
Bunları cidden anlayabilmiş değilim, adam diyor ki çocukken kürtçe eğitim yerine türkçe gördük. Ee abi daha iyi değil mi? Bugün Türkçe bildiğin için istanbula gelip çalışabiliyorsun, iş imkanı çok daha fazla. Kürtçe bilsen ne yapabilirdin ki? Hani dünyada nasıl global dil ingilizce ise, ki artık nereye gidersen git ingilizce bilen birilerini bulup anlaşabiliyorsun, trnin global dili de bu işte, ek olarak da ingilizce. Sırf çıkıntılık olsun diye fayda olarak daha kötü bir şeyi de savunmazsın yani.
Kavgada bıçak
Burada ve ekşide yazılanları gördüm de güldüm baya, kavgada bıçak kullanmak delikanlılık değilmiş hahahah. Olum kavga savaştır, savaşın delikanlılığı mı olur? Boks ringine çıkıp kurallı siklete göre dövüşmüyorsun ki karşındakinden adil dövüş bekleyesin. Çok derdin delikanlı gibi kavga etmekse, girersin ringe kurallı dengin adamla kapışırsın. Sokak bildiğin savaş yeri, makina da kullanılır gerekirse.
%70 ten skin alınır
Başlıkta belirttiğim gibi %70 ten skin alınır.
Dota 2 itemlarınız alınır
Özel mesajla iletişime geçebilirsiniz.
Makul fiyatlarla gelecek kişiler iletişime geçerse sevinirim birbirimizin vaktini almayalım boş yere.
Pa arcana satılık
market fiyatının %75 inden satılık.
Özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.
Divine 1 hesap satılık
Hesap satıldı.
Ekspertiz yaptırmak zaten baya bilinen bir şey de şunlara kesinlikle dikkat et diyebileceğiniz şeyler nedir? Zar zor para kazanıp onu da saçma sapan tiplere kaptırmayalım.
Bir arkadaş bir konuda şunları yazmış:
''Ben naçizane bu konuda bildiklerimi yazayım
- Asla satıcının önerdiği yerde expertiz yaptırmayın, Oraya gelemem, vaktim yok, ne olacak buda expertiz, sana 150 ye yaptıracağım parana yazık, gibi safsataları duyduğunuz an o arabadan vazgeçin.
- Gerçek expertizler aracın ruhsatı yoksa expertiz yapmaz, expertizi durdururlar, ruhsat beklerler. Sizde ruhsatını görmediğiniz aracı almaya kalkmayın.
- Satıcı her zaman hikaye anlatabilir gülüp geçin, Hikayelerinin yazılı delillerini araştırın.
- Araca expertiz yaptığınız an eğer almaya karar verdiyseniz hemen alın sakın bir sonraki gün alırım hatasına düşmeyin. Lastikler gider yerine 10 yıllık çıkmalar gelir, orjinal silecekler gider yerine doğan görünümlü şahinden silecek takılır...vb buradan en az 2000 TL karları var ve bunu YAPARLAR.
- Araç plakasına dikkat edin en son noterde, aldığınız aracın plakasıyla sözleşmede yazan plaka uyuyormu bakın adam plakayı değiştirmiş olabilir.
- Tramer çok önemli bir verdir ama oda tek başına yeterli değildir. Tramerde sadece çarpma yazan değer yazmayan yada hiç trameri olmayan arabada PERT olabilir mutlaka ama mutlaka expertiz yaptırın.''
Ekleyebileceğiniz şeyler varsa sevinirim
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 197
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 5.340 (Bu ay: 132)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 28 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO