![er](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
Arkadaşlar merhaba,
CS:GO oynamak ve günlük kullanım için uzun süre beni götürebilecek, herhangi bir kronik problemi olmayan bir gaming laptop almak istiyorum. 3060'ların fiyatı çok yüksek olduğu için 3050Ti modellerine bakıyorum. Aşağıda linkini bıraktığım 2 lenovo ürününü gözüme kestirdim fakat hangisini almalıyım emin değilim
R5'li modeli alırsam tabiki +8 GB RAM takviyesi yapacağım.
Bu iki işlemciden hangisi daha iyidir? İnternette oyun testlerine baktığımda r5'in daha yüksek fps verdiğini fakat daha çok ısındığını gördüm ilk gözlemde. Siz hangisini tavsiye edersiniz?
Bu iki ürün dışında max 18-19K bütçelere önerebileceğiniz alternatif laptoplara açığım.
Sadece CS:GO İçin 3060 Almaya Değer mi?
Arkadaşlar selam,
Günlük kullanım ve arada cs:go oynamak için gaming laptop almak istiyorum. Haftalardır inceliyorum ama 3060 laptopların alınabilir olanları hep 22-23k'nın üstünde. Bütçemi bu kadar zorlamak istemiyorum açıkçası. Tek istediğim şey alacağım bilgisayarın uzun ömürlü olması, ısınma problemi yaratmaması ve bana cs:go'yu sıkıntı çıkartmadan rahatlıkla oynatması.
3050Ti laptopların darboğaz yaptığını defalarca okudum. Yine de benim kullanımım için yeterli olur mu? Yoksa 3060'dan şaşmamalı mıyım?
İlle de 3060 al diyorsanız; aşağıda linkini bıraktığım acer nitro 5 hakkında düşünceleriniz nedir? Açıkçası acer markasına pek güvenmiyorum ve nitro 5'lerin özellikle batarya sıkıntısı yaşattığını okudum çok yerde
Her ne kadar bu bütçelere çıkmak istemesem de aşağıda linkini bıraktığım Lenovo Gaming 3 oldukça aklıma yatıyor. Ama dediğim gibi sırf cs:go almak için bu bütçelere çıkmaya gerek var mı ?
Eğer 3060 almana gerek yok diyorsanız; beni uzun süre götürecek 20k ve altında iyi işlemcili 3050Ti laptop tavsiye eder misiniz?
Not: Harici ekran ve klavye ile kullanacağım.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 946 (Bu ay: 22)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)