![er](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
Ankaratıplı abi
Buyuk adammissin abi.
3000yillik tip gelenegi ve kardesligi karsisinda ceng
tuzla buz oldu abi.Cengaverler beni yari yolda birakti gercegi gordum ki artık cengi birakiyorum.
Degerli forumdas adminlerimden nickimin antalyalıtipci olarak degistirilmesini talep ediyorum.
Izin ver sag kolun olayim dusmanini yerle bir edeyim ama eger kabul etmezsen hesabimi direk imha ederim abi
Cengci abinizin hakettiği(cengciler dolusun)
Degeri gorememesi
Cengaver kardeslerimi goreve cagiriyorum
Bu yolda beni yalniz birakmayin
Foruma ayagimi atmamla tipcilarin sesinin seyrelmesi bir olmustur
Eminim ki sizin desteginizle cok kisa surede buyuk yollar katedecegiz benimle olun ruzgari arkamiza alip tum yks forumunu fethedelim🐧🐧🐧linuxun pengueni sizinlen olsun ceng brolarim
Bu sene ceng sıralamaları
Tarihte gorulmemis bir artis yasayacak.genclerimiz uyaniyor 🙏🙏
Istediginiz ceng siralamasina
80-50k arasi ise 30k
50-30k arasi ise 20
20-10k arasi ise 5k artis koyun
Ceng yukseliste 🚞
Ceng tutturamayacagini dusunen arkadaslarimiz eem yonelebilir zira ceng bu sene fena yukselecek
Ankaratıplıya savas ilan ediyorum
Genclerin aklini yikayamayacaksin burom.Sanayi kalkinmasini gerceklestirecegiz Allah ın izniyle sizin gibilere ragmen💻💸💸💸💵💶
Butun akli selim vatandaslarimizi bu sene tıp yerine tasra ceng yazmaya davet ediyorum🙏⚡⚡🗽
Zeki insanların çalışmaya ihtiyaç duymaması
Bizim arkadaslar hep calisiyo bak hala geciyorum enayielri 1 soru cozmedim vallah feyz alin abiniz gencler ceng tercih edecek burolarimin ben kadar olmasa da zeki olmasi lazim🚞🐷🐷🐤😏
Sadece 3 ay çalışarak tüm forumu geçecek olmam
4 aydır 1 soru bile çözmedim tyt 85-90 ayt 40-45 sayısalım.Bodyci abiniz yarin ders çalışmaya başlayacak gencler🧔🏻📿🥹 hedef 3k ama 80kya kadar okeyim.Nasip olursa cenge gireceum bizim bi abi var mesela van ceng mezunu munihte ise basladi direk ben de lol oynamayai cok severim gunde 6 mac atarim cenge kolay uyum saglayacagimi dusundum zumziler🙏🙏🙏
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.241 (Bu ay: 2)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)