Kuşum parmaklarını yedi !!
Daha öncede burada konu açmıştım kuşumun ayağı mı kırıldı diye ilk zamanlarda doktora götüremedim malesef gittiğimde de geç kalmıştım artık bacağını hissetmiyordu bu yüzden çokpişmanım doktor ilaç verdi kuşum için zaten oda garanti vermedi yürür diye o ilaçlardan sonra sağlam olan bacağıda gitti ikisini de kullanamıyor artık ve neden bilmiyorum o kırık olduğunu düşündüğüm ayağını yemeye başladı bileğine kadar geldi doktorada götüremiyorum maddi imkansizlik ve kuşlar hakkında çok bilgileri olduğunu düşünmüyorum. Her gün bakımına özen gösteriyorum bacağını yıkayıp tentürdiyot sürüp teramicin krem sürüyorum başla önerisi olan var mı ? Dışta görünen bir şey yok yemesi içmesi gayet iyi ama bacak işte birde artık konuşmuyor eski halinden eser yok 🥺ve tabiki hala çok seviyoruz Pamuğumuzu
Muhabbet kuşuumun bacağı kırık mı ?
Merhaba arkadaşlar benim kuşum havlumla oynarken yanıma gelmek istedi ve tırnağı havluma takıldı onu çıkartmaya çalışırken sanırım bacağına zarar verdi Ben kırık mı değil mi anlayamadım bacağını hareket ettirebiliyor ama çok güçsüz tünekte genellikle tek bacak üzerinde İdare ediyor bazen iki Ayağınıda kullanıyor yeme içmesinde bir sorun yok eğer çok acısa olsaydı bağırırdı diye düşünüyorum Bugün 5 gün olacak ve her gün 2 kere bacağına tetamisin sürüyorum lütfen yorum yapabilir misiniz
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 323 (Bu ay: 10)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Kuşlar