Merhaba DH ailesi buradan İSTANBUL’da oturan herkesten acil bir yardım talep ediyorum 15 Mart 2023’te saat 23:25-23:35 arasında bir tane tiktak aracı arabama çarptı ve kaçtı sonrasında polis tutanak tuttu, ARAÇ COOL sınıfı OPEL MOKKA (Crossland olma ihtimali var biraz ama alt kedi gözleri dik sadece Mokka araçta var) kazanın videosunu paylaşıyorum gece karanlığı olduğu için araç plakası videoda tam okunmuyor sonu 63-83-58 gibi bir şey araç bilgilerini tiktak araç kiraladan talep ettiğimde hasarlı bir araç olsa dahi bilgileri savcılık kararı olmadan vermeyeceklerini belirttiler amacım aracın plaka bilgilerini ve vuruk resimlerini çekmek savcılığa elinde sağlam delillerle gitmek istiyorum çarpıp kaçan kişi aracı kesin bir noktaya bırakmıştır ve uygulamadan aracı kapatmıştır diye düşünüyorum ve araç uygulamada gözüküyordur o yüzden uygulama üzerinden aracın nerede olduğunu İstanbulun farklı ilçelerinde yaşayan arkadaşlar Cool sınıfına bakıp konum bilgilerini bana dönerse el birliği ile bu aracı bulabileceğimi düşünüyorum. Uygulamada sanırsam Mokka araç çok fazla yok hemen bulunur inşallah.
Anladığım kadarıyla uygulama bölgesel çalışıyor ben Eyüpte oturuyorum ve uygulama çok geniş alanı göstermiyor bugün ve yarın İstanbul genelinde bir tur atacağım. Kazanın olduğu bölgede MOBESE kamerası var mı yok mu onu da bilmediğim için elimde sağlam delillerle savcılığa gitmek istiyorum. Herkese iyi forumlar inşallah buluruz.
Kaza Avrupa Otoyolu Aksaray-Otogar istikametine giderken oldu.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 20
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.540 (Bu ay: 19)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 23 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Otomobil Genel