Youtube Podcast Bölümü
Merhaba, Youtube'da ki podcast bölümüne bir şeyler yüklemek istiyorum ama merak ettiğim bir şey var. Bu videolar yan tarafta önerilere çıkıyor mu? Sadece podcast izleyenlerin yan tarafında mı öneriliyor acaba? Önerilere çıkma durumunu bilen eden var mı?
FPS Kaçırmayacak Video Çekme Programı Önerisi
Merhaba, OBS ile lol videosu çekiyorum ama çok fazla kare kaçıyor, oyun ayarlarından düşük çözünürlük seçtim, obs programının kendini en iyi kayıt modunda ayarlamasına izin verdim ama yine aynı sorunu yaşıyorum. Aslında normal vadi maçlarında sıkıntı olmuyor ama şuan pbe'de sürü modunda çektiğim zaman görüntü 1. dakikadan sonra çamurlaşmaya başlıyor. Bunun için deneyimi olan kişilerden öneri almak için açtım konuyu teşekkürler.
Yapay Zeka'nın İlk Filmi Yolda
Çinli TLC Firması yapay zeka ile yapılan ilk kısa film "Next Stop Paris" filminin çıkacağını duyurdu. Sadece seslendirme ve senaryo bizden, tüm görsellik yapay zekadan şeklinde açıklama yapmışlar. Youtube'da her hafta bu tarz haberleri ve 2 filmi konuştuğumuz seriye sizleri de bekleriz. Teşekkürler.
CapCut Video Editte Aşırı Takılma
Ben bu teknolojiyi anlamıyorum. 2 gün önce 3 saatlik bir video'yu editlemeye başladım. Başlat - Durdur - Kırp - Sil - Devam et şeklinde ilerliyordum. İlk gün 1 salise bile takılmıyorken şimdi boşluk tuşuna bastıktan nerdeyse 10 saniye sonra devam etmeye başladı. Bilgisayarda hiçbir şey de değişmemişti. Ne sebep olmuş olabilir? Tek değişen şey videonun başının cut cut olması.
Unity mi Unreal mı?
Ekranın Anlık Gidip Gelmesi
Merhaba bu sorun bilgisayarımda 2 aydır var, steam ya da discord gibi uygulamalarda video açtığım zaman ekran kararıyor 1 saniye sonra geri geliyor. Tam ekran yaptığım zaman da aynı sorun yaşanıyor. Son 1 haftadır da youtube'dan video izlerken ekran gidip geliyor ve benim ses ve oynatma hızı ayarlarım sıfırlanıyor. Hem Türkçe hem İngilizce çözüm araştırdım fakat bir türlü bulamadım. Kabloları kontrol ettim, söktüm taktım ama düzelme olmadı. Daha önce yaşamış ya da bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim...
Merhaba, Aralık ayında borsaya girmek istiyorum. Bist 30 ağırlıklı bir portföy oluşturdum. Küçük bir yatırım olacak. 15 adet hisse seçip 1000'er ₺ atmayı düşünüyorum. En az 1 yıl tutmayı düşünüyorum. Hatta belki 5-10 yıl bile olabilir. Teknik analizden anlamıyorum.
Onun dışında yıl içinde ek alışlar düşünüyorum, onun yanında gram altın ve gram gümüş de çeşitlilik açısından uzun vadeli alıp tutulacak.
S&P 500'ün de uzun vadede getiri sağlayacağını düşünüyorum. Bu yüzden Amerikan Borsasından fon yada hisse almak isteğim de var.
Bu bilgiler ışığında ABD Borsası'nı da hesaba katınca Midas mantıklı olabilir diye düşündüm.
Banka komisyonlarının çok olduğunu biliyorum ama sürekli bir al-sat olmayacak. İnce eleyip sık dokuyarak seçtiğim hisselere yatırım yapacağım ve uzun süreli tutacağım. Buna göre fikir ve tavsiyelerinizi bekliyorum, tüm mesajları okuyacağım. Teşekkürler.
Silinen Dosyaları Kurtarma
Merhaba, One Drive dosyaları yedeklerken iptal ettim ve One Drive'ın sitesinden dosyaları sildim. Sonra bu dosyaların bilgisayardan da silinmiş olduğunu fark ettim. Şuan dosyalar hem One Drive hesabımda yok hem de Geri Dönüşüm Kutusu'nu bilmeyerek boşalttım. Bilgisayarda da yok. Önemli dosyalar vardı, not defteri vs.
Recuva, UndeletePlus, Tenorshare gibi programları indirdim fakat hiçbiri ücretsiz şekilde geri yükletmedi. Daha önce başına gelen, yardımcı olabilecekler varsa şimdiden teşekkürler...
Bro'lar Birliği Youtube https://www.youtube.com/channel/UCS_TslwANeYwF_LdLcTn7Bg |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 63
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.610 (Bu ay: 129)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic