AirPods 3.nesil
Kulaklığım sorunsuz her telefonunda 2si aynı anda olacak şekilde çalışıyor fakat geçenlerde telefonum kırıldığı için geçici olarak xiamoi note 7 kullanıyorum fakat 2 kulaklığı çıkardığımda sadece sağdaki çalışıyor fakat soldaki halhazırda durdurma ve geri alabiliyorum ama ses yok sağı kutusuna koyduğumda çalmaya devam ediyor kapağını kapattığımda ise sağ komple kapanıyor ve sol çalışmaya başlıyor solu takıp kapattığımda sağ sadece çalışıyor fakat neden ikisinin aynı anda çalışmadığını bir türlü bulamadım bunun için herhangi bir ayar var mı acaba?
Bana internetten kolay ve güzel kazandıran rahatça yapılabilecek bir iş modeli söylermisiniz
SteelSeries Arctis Prime
Merhabalar,
Direkt konuya gireceğim.
SteelSeries Arctis Prime almayı düşünüyorum çok uygun fiyata teşhir ürünü (sergi ürünü) buldum adıma faturası yapılacak ve 2 yıllık StellSeries garantisiyle beraber verilecek
kulaklık hakkında birkaç fikir -eksi- yönlerini öğrenmek istiyorum ve galiba bilgisayarım Hi-Res audio desteklemiyor 24bit 192000hz ayarınının Hi-Res ayarının üzerinde olduğunu kaliteli olduğunu söylüyor fakat sürücüleri kontrol ettiğimde Hi-Res desteklemediğini görüyorum ne yapmalıyım
Diğer olarak Hi-Res olmadan kullanırsam pişman olur muyum sizce çünkü neredeyse ürünü yarı fıyatının altında faturalı ve garantili alacağım (herhangi bir sorunu olmadığı sadece sergilendiği söyleniyor) buna değer mi
Jak girişli olmasına rağmen dönüştürücülü ile usbye bağlarsam performans'ı azalır mı
Kulaklık hakkında görüşleriniz ve teşhir ürünler hakkında fikirlerinizi almak istiyorum
Elektro gitar konusunda kararsız kaldım
IBANEZ GRG121DX BKF GIO Gitarı fransadan 300ueroya getireceğim eğer bu fiyata daha uygun birşey önerebileceksiniz çok iyi olur
Bu 3 gitar arasında kaldım,0dan elektro gitar başlayacağım yeni öğreneceğim bu yüzden ne alacağımı ve nelere dikkat edeceğimi pek bilmiyorum
SG special çoğu metal türleri çok rahat çalınabiliyor ve tonmalasının güzel olduğu söyleniyor
ama yamaha şuanda aralarındaki en kalitelisi ve pahalısı yamahada çalabileceğin çok fazla tür ve ton var o yüzden bayağı iyi ama İbanez ile karşılaştırdığımda (Yt videolarında izlediğim ve sesine baktığım kadarıylan) metal ve hard tonları diğerlerinden kaliteli geldi
Alacağım gitarda şu özellikleri arıyorum genellikle sert şeyler çalacağım bayağı death metal vs tarzı ama yeri geldiğinde ise de soft şeyler çalmayı planlıyorum bir bakıma slipknottan cherry waves'e geçemek gibi birşey
gitarın manyetiği 5 swithc'li olursa iyi olur aslında
LES PAUL kasa olmasa iyi olur İbanezin ki gibi sert sivri kıvrımlar istiyorum
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 447 (Bu ay: 17)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Bilgisayar ve Donanımları