Galeriden silinen fotoğraf Google photos dan da siliniyor
Arkadaşlar merhaba
Tüm Google photos fotoğrafları telefonun galerisine yüklendi
Eski tarihler dahil nasıl oldu anlamadım şuan telefonun hafızası dolmak üzere ve en büyük sorun telefonun galerisinden sildigim fotoğraf Google fotoğraflardan da siliniyor yani çok acayip birşey oldu yardımınıza ihtiyacım var bunun bir ayarı varmı acaba
Note10s Google photos sorunu
Arkadaşlar merhaba
Tüm Google photos fotoğrafları telefonun galerisine yüklendi
Eski tarihler dahil nasıl oldu anlamadım şuan telefonun hafızası dolmak üzere ve en büyük sorun telefonun galerisinden sildigim fotoğraf Google fotoğraflardan da siliniyor yani çok acayip birşey oldu yardımınıza ihtiyacım var bunun bir ayarı varmı acaba
Motor aldık buyrun...
Merhaba
Arkadaşlar kırsala taşındım
Ayağımı yerden kesmesi için haojin 125 t model bir motor aldım alim satım sigorta muayene dahil 23 lere geldi
Lastikler sıfır aynaları dahi orjinal kaptan dan aldım .
Sizlere sorum şu şekilde olacak yağını Castrol olarak değiştik hava filtresini de
Yalnız motorun benzin filtresini bulamadım
Drenajı açtık karbratore giden hortumları takip ettim yok
Sanayii için gemi yolculuğu yapmam lazım adadayim bana görsel atarak nerede olabileceğini tarif edebilir misiniz internette bu modeli bulamadım
Haojin hangi motorla yaklaşık aynıdır Mondial vs benzerlik varmıdır assagida görselini paylaşacağım
Teşekkürler
Citroen Saxo yedek parça acilll
Arkadaşlar merhaba
Konu önemlidir
Bir arkadasim büyük şehir dışında kırsalda görevli bu arkadaşımın Citroen saxo aracınin arka fren hidrolik dağıtıcı parçasına ihtiyacı var bulunduğu il küçük bulamıyor
BEN İSTANBUL'DA NEREDE BULABİLİRİM İKİTELLİ CİKMACİ VS BU PARCAYİ NEREDE BULURUZ YARDİMİNİZ İCİN TESEKKURLER
Samsung note 5 google fotoğraflar sorunu
|
Mitolojik bölgede butik otel isim önerisi
|
Sıcak su az akmasi
|
Arefe günü yol durumu???
|
BAYRAM DA YOL DURUMLARİ TAKIP
|
İlgi Alanları: otomobiller,similasyon tarzı savaş oyunları
Gidip, Toros dağlarına bakınız, eğer orada bir tek Yörük çadırı görürseniz ve o çadırda bir duman tütüyorsa, şunu çok iyi biliniz ki bu Dünya'da hiç bir güç ve kuvvet asla bizi yenemez. |
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.880
İkinci El Bölümü Mesajları: 23
Konularının görüntülenme sayısı: 114.691 (Bu ay: 1.769)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 35 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası