Ümraniye Sanal Ofis - Workon
Selamlar dostlar, Ümraniye civarında sanal ofis arayışım mevcuttu. Workon'un ofisini gezdim ekip ilgili, fiyatlar güzel ve yerleri de merkezi. Buradan bir arkadaş tavsiye etmişti gittim gördüm beğendim. Arayan olursa bakın derim. Paylaşımlı ofis vs. konseptleri de var.
KARUMX BORSASI'NDAN İŞLEM YAPAN VAR MI?
Selamlar herkese, arayüzü hoşuma gitti. KarumX ten işlem yapan var mı? Birkaç sorum oldu ilgili davrandılar baya. Yüksek komisyonlu yerlerden sıkıldım açıkçası lisansları da bulunuyor. Şans verebilirim.
BitTroy Duyan Var Mı?
Selamlar dostlar, güvenilir bitcoin işlemi yapabileceğim platformu arıyorum. Yorumları iyi buranın arkadaşım da önerdi. Para yatırma çekmede sorun yaşamayacağım. BitTroy'dan yatırım yapan var mı başka sormak istedim?
Oniki Etkinliği Parolapara
Ticaretin geleceğini belirleyen önemli şirketlerin yer aldığı, Platin sponsoru olduğumuz; yapay zeka destekli yeni nesil etkinlik deneyimi Oniki'nin Denizli E-Ticaret ve E-İhracat Konferansı'nda Parolapara ekibi olarak yerimizi aldık.
Bu önemli etkinlikte, sektörün önde gelen markaları ile bir araya gelerek, finansal teknoloji alanındaki iş birliklerimiz konusunda verimli görüşmeler gerçekleştirdik.
#parolapara #eticaret #oniki
Aragez ile Ucuza Gezmek
Merhaba sıklıkla kullandığım bir app uygulamsından sizlere de bahsetmek istiyorum, biryere gidince inanılmaz işimi görüyor.
İsteyen baksın.
Nedir Aragez:
"Aragez keyifle gezmen için sana eşlik eden bir dijital gezi asistanıdır. Bulunduğun veya seçtiğin bölgede, kendi bütçene göre, en uygun mekân ve yeme-içme alternatiflerini tahmini tutar üzerinden önerir. Bu sayede harcamak istediğin bütçe ile çevrende neler yapabileceğini hızlıca öğrenebilirsin.Şimdilik Beşiktaş, Beyoğlu, Kadıköy, Bakırköy ve Üsküdar’da, çok yakında ise daha fazla lokasyonda sana eşlik edeceğiz". Dileyen baksın:
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.289 (Bu ay: 89)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic