Kasadan gelen Yüksek Ses
Merhaba,
Video linkini asagida bulabilirsiniz. İşlemciyi soktum taktım ekran kartına baktim temizledim vs ama hala çözülmedi. Sorunu bilen var midir ?
İskansız Ev Elektrik aboneliği
Şikayetvar ' a yazdığım yazı. Bu konuyla ilgili bilgi sahibi abilerim / ablalarım var mıdır ?
Merhaba,
İki gün önce iskanı tamamlanmamış binaya taşındım. Taşındıktan sonra baktık ki elektrik sayacı mühürlenmiş. Eski müteahhit borçlarını ödemediği için şantiye elektriği açılmıyor. Yeni müteahhidin umurumda değil borç benim borcum değil diyor. Borcu ödemek istemiyorum. Abonelik açtırayım diyorum iskan yok, şantiye elektriğini üzerime alayım diyorum dalga geçer gibi eski müteahhide bağlı. Yapı ruhsatı lazım diyorlar. Yeni müteahhit yapı ruhsatı bende yok diyor. Aslında bina inşaat halinde sayılmaz bayağı oturuyoruz çok az bir kısım kaldı sanırım. Fakat karanlıktayız 2 gündür ve soğuk. Devlet bizi karanlıkta bırakmaya mı uğraşıyor neden yardımcı olmuyor? Mağduruz görüyorsunuz. 2 gündür gitmediğim yer kalmadı. İnatla çözmemek için uğraşılıyor gibi. Bu isimi sadece devlet çözebilirken yardim alamıyorum. Ben mesken aboneliği alamaz miyim bunun bir istisnası yok mu?
Kasadan gelen ses
İyi aksamlar .linki paylaştım. Bir şeyleri ters yaptık sanırım. Bayağı sert bir ses geliyor. Ekran kartını çıkardım ondan kaynaklı değil. İşlemci soketlerini tam oturtamadım diye olabilir mi ?
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 884 (Bu ay: 35)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware