43 inç 4k tv önerisi lütfen..
forumdaşlar 43 inç 4k tv önerebilirmisiniz pc monitörü olarak kullanağım bütçe max 5000 tl .
....saygılar....
MSI B460M-A PRO 11. nesil
MSI B460M-A PRO 11. nesil işlemcilerle uyumlumu saygıdeğer forumdaşlar...?
Eyefinity yardım
Elimde rx550 ekran kartı var bu kartın 1 dvi d 1 hdmi 1 tane DP çıkışı var 3 monitörün de 1 er HDMI ve 1 er VGA görüntüsü girişleri var ben ekran kartı çıkışından sadece hdmiden görüntü alabiliyorsun bilen varsa yardımcı olabilirimi? Saygılar
anakart ve çoklu monitör desteği...
Gigabyte A520M DS3H ve amd ryzen 4650g ile çoklu monitör desteği olduğundan borsa piyasalar canlı grafikler ve için 3 lü 1080p monitör kullanmak isteyorum yani monitörleri tel monitör olarak genişletilmiş şekilde kullanmak istiyorum anakartın çıkışına baktığımda dvi-d hdmi ve dp portlarının olduğunu görüyorum normalde bu ekran kartında mümkün ama bütçe sınırlı olduğundan ekran kartı parasını işlemcinin üzerine ekleyerek i3 ve rx560 yerine çoklu çekirdek performansı daha olan ryzen 4560g daha mantıklı geldi bu konuda bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olabilirmi acaba?
yardımcı olduğunuz için şimdiden tşkler....
Borsa için pc
Selam arkadaşlar borsa için pc toplamam gerekiyor amacım 3 lü monitörde ideal matriks programları çalıştırıp canlı veri takibi yapmak oyunla hiç işim yok ekran kartı istemiyorum eğer apu sistemde 3 lü monitör çalışırsa ekran kartı tercihim olmayacak ve ekran kartı masrafını diğer parçaları bir çıta üstünü tercih edebilirim diye düşünüyorum...sessizlik ve hız ön planda bütçe 5 bin ...
Bütçe 3000
|
Huawei pişmanlıktır...
|
Benim çocuğun tipi nasıl 2 :-)
Benim çocuğun tipi nasıl?
Arkadaşlar bu ürünün türkçe adını bulamadım....
ALIŞVERİŞLERİM: LİDER_36(*2)/axiaziz//SouL InvictuS//HercuL//egemen32// p4ozgur//trusen//zagors//baron82//öztin abi(*3)//devilcnr//baho8282//(*2) vgulgec//collina01//Kaanaba(*2 )//ismail8484//oKsEAt//Lacrymatoire// emmoo14//boksorburak//bensende//Elvis//ahmettokgoz//mb76 //oversleep // sugarcocuk1(2)//ishtare(Sugarboy)(*2)//geccekusu1//@dministrator//crowded//ewerpower //ax//casberg// olumsuz alışverişler:sky_sun aman dikkat kutudan bozuk mal çıkabilir.... etozlu(sakın bişey rezerve edeyim demeyin...ayrıntılar pmden...) ALIŞVERİŞLERİM: LİDER_36(*2)/axiaziz//SouL InvictuS//HercuL//egemen32// p4ozgur//trusen//zagors//baron82//öztin abi(*3)//devilcnr//baho8282//(*2) vgulgec//collina01//Kaanaba(*2 )//ismail8484//oKsEAt//Lacrymatoire// emmoo14//boksorburak//bensende//Elvis//ahmettokgoz//mb76 //oversleep // sugarcocuk1(2)//ishtare(Sugarboy)(*2)//geccekusu1//@dministrator// crowded//ewerpower //ax//casberg//SCORPION07//garuda//Chimaerane olumsuz alışverişler:sky_sun aman dikkat kutudan bozuk mal çıkabilir.... |
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.131
İkinci El Bölümü Mesajları: 753
Konularının görüntülenme sayısı: 23.488 (Bu ay: 210)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 268 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El