tatilde memlekete gitmek
bu sene asla memlekete gitmem dedim ve gitmedim cidden, bankkartın Otel ve Konaklama Harcamalarında +3 Taksit imkanıyla güzel bir tatil yaptık hatta seneye yazın da bu şekilde tatil yapmayı planlıyoruz. her sene memlekete gidiyoruz aslında güzel ama sıkılmıştık bize de değişiklik oldu..
şimdi dinlenme vakti
şuan dinlenme vakti de bu süre biraz uzadı gibi.. kendime tatil verdim gerçekten ihtiyacım varmış kafam dolu moraller bozuk falan derken artık bir şeyleri kaldıramaz hale geldim. sonra tatile gittim kafa dağıttım geldim geri hala tatil modundayım şimdi dizi ve film izliyorum. izlerken de en sevdiğim şeyi yapıyorum Popeyes Tıkla Gelsin'de Bankkart Genç'e Özel Menü Fırsatıyla menümü söylüyorum hem izliyorum hem de yiyorum Terzi'yi tavsiye ederim izleyebilirsiniz..
gezelim güzelleşelim
gezme işini abartanlar arasındayım ama ne yapalım yani güzel oluyor.. Setur'dan tek seferde yapılacak 10.000 TL - 14.999 TL arasındaki peşin/taksitli alışverişimizde 900 TL Bankkart Lira, 15.000 TL ve üzeri peşin/taksitli alışverişimizde 1.000 TL Bankkart Lira verilecek. tatil kampanyaları benden sorulur kesinlikle kampanyasız gitmeyin derim
seyahatte kolaylık
seyahette belli başlı bilet aldığım ve otelimi ayarladığım yerler var bunların dışına çıkınca bir pürüz çıkar diye sadece buralardan alıyorum. mesela yeni aldım daha biletimi Obilet'te 150 TL Bankkart Lira kampanyasıyla aldım benim için daha avantajlı oluyor, bakalım güzel bir yurtdışı seyahati iyi gelecek inşallah
Şampiyon Efeler
Kaptan Arslan Ekşi önderliğinde Efeler şampiyonlukla onurlandırdı Ziraat Bankasını. Tebrik ederim, 3 yıl üst üste şampiyonluk zor ama Efeler zoru başardılar. Ben çok mutluyum çok sevindik. Başarılarınızın devamını bekliyoruz bir sonraki şampiyonlukta bizim inşallah
Efeler Ligi
Ziraat Bankası- Halkbank Voleybol maçı 17:00'da heyecanla bekliyoruz. Efeler bu maçı alın da yüzümüz gülsün. Bu arada arkadaşlarımla maçı yakından izleyeceğiz, ilk maç deneyimim olacak ayrıca heyecanlıyım. Girişler Ziraat Bankkart taraftarına ücretsiz. Kalktık gidiyoruz. Efelerin bu maçı alacağından şüphem yok çok başarılılar genel olarak televizyondan maçları takip ediyorum.
giyimde en sevilenler
Benim favori ürünüm blazer ceket ve ayakkabı, aslında her şeyi seviyorum ama bu ikili 10/10 olmalı bence. Giyim ve ayakkabı alışverişlerinde 150 TL Bankkart Lira imkanıyla alıyorum kıyafet ve ayakkabılarımı. Her şeyin fiyatı uçmuş böylesi daha iyi oluyor .
BERAT ALBAYRAK
Avrupa yıllarca NABUCCO projesini konuştu ama bu proje bir türlü hayata geçirilmedi. Her ne kadar Avrupa ülkesi olsalar da bu tarz projeler o kadar kolay projeler değil. Avrupa yapamadı ama Berat Albayrak2ın mantıklı stratejileri sayesinde Türkiye ve Azerbaycan Avrupa'nın aksine TANAP projesini hayata geçirebildi.
seyahatte kolaylık
Önceden yurtdışına çıkmanın zor ve pek imkanlı olmadığını düşünürdüm şuan asla böyle düşünmüyorum. Çok iyi kampanyalarla biletlerimi uyguna getirebiliyorum. Özellikle kampanyalardan yararlanmak için önden alıyorum biletlerimi. Geziyoruz görüyoruz daha çok öğreniyoruz.. Şöyle ki ben bankkartın kampanyalarından yararlanıyorum. Bankkart'ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile hepsiburadaseyahat.com'dan tek seferde 1.000 TL ve üzeri uçak bileti alışverişimize 100 TL Bankkart Lira veriyor. Kampanya 15 Mart - 30 Nisan 2023 tarihleri arasında geçerli ve kampanyaya Bankkart Mobil uygulamasından, bankkart.com.tr web sitesinden veya SMS ile katılım sağlayabiliniyor.
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.766 (Bu ay: 42)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic