Superonline Ping Sorunu
Ethernet kablosu ile laptopa bağlanıyorum hız testi sitelerinde 2-3 çıkıyor ping ama CS:2'de 45 civarında sistemim eski biraz, Cs:Go'da sorun olmuyordu. Müşteri hizmetleri ping konusunda yardımcı olur mu zannetmiyorum pek.
Macfit Kampanyalı Üyelik
Macfit'te kampanyalı üye olmanın bir yolu var mı sitede promosyon kodu girişi bulunuyor, bu kodlara nasıl ulaşabiliriz? Üyelik olarak sadece aylık ve yıllık üyelik çeşidi var aylık üyelik epey pahalı yıllık üyelikte ise gitmesen bile kalan ayları ödemek gerekiyor ayrıca devir yapılmıyor. Salon oldukça standart bir salon olmasına rağmen fiyatlar yüksek Bursa'da m2 olarak diğer şubelere göre düşük ama fiyat olarak daha fazla.
Septum deviasyonu ameliyatı (Bursa)
Burun deliklerimden birisi sürekli tıkalı ve sürekli değişiyor gece biri tıkanıyor gündüz öbürü ama genelde sağ tıkalı. Daha önce gittiğim doktorlardan birisi deviasyon olduğunu hafif eğrilik ve et olduğunu ameliyat gerektiğini söyledi, gittiğim başka hekim ameliyatlık bir durum olmadığını söyledi. Bu ameliyatı olanlardan bazıları daha sonradan eski haline geldiğinden bahsediyorlar. Açıkçası ameliyat olmayı düşünüyorum hekim çok önemli mi bu ameliyatta Bursa'da önerebileceğiniz hekim var mı?
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 87
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 1.578 (Bu ay: 52)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Android Telefonlar