Dell laptop düşük fps
Dell marka laptop aldık sistemde Ryzen 5 5625U işlemci ve dahili ekran kartı var bilgisayarın standart Valo, Lol, Cs gibi oyunları düşük ayarlarda oynatabileceğini düşünüyordum ancak düşük ayarlarda valorantta 50-60 fps arası ve Valheim'de en düşük ayarlarda 10-20 fps arası alıyor sizce bu sistem için bu değerler normal mi? Ram'i 2x8 yapsak fps değerlerini etkiler mi? yardımcı olabilirseniz sevinirim.
(2014 yılında alınmış 4gb ram nvidia mx930 ekran kartı i5 7.gn işlemcisi olan Asus laptop valorantta sabit 60 Valheimde 25-35 arası fps alıyor bu konuyu bu yüzden açtım sadece harici bir ekran kartı bulunması performansı bu kadar etkiler mi? yoksa Dell laptopta bir sorun olabilir mi?)
Klavyeden elimi çekmeme rağmen oyunlarda karakter yürümeye devam ediyor
Mevzu yaklaşık 2 hafta önce Kingdom Come: Deliverance oynarken başladı örneğin 10 15 saniye boyunca W tuşuna basarak ileri yürüdükten sonra W den elimi çekince karakter 1 - 2 saniye daha yürümeye devam ediyor, bu durumu Cs.go ve Valorant gibi standart oyunlarda da denedim orda da aynı şekilde elimi klavyeden çekmeme rağmen karakter yürümeye tuş basmaya devam ediyor (bu klavyenin tüm tuşları için geçerli)
Olaylar başlamadan önce Driverbooster kullanarak driver taratıp driver güncellemesi yapmıştım olaylar yaklaşık olarak aynı tarihlere denk geliyor, bunun dışında Monster Abra A5 v15.5 kullanıyorum Pc en son 1 yıl önce bakıma gitti.
Sizce sorun yazılımda mı yoksa temizlenmeyen kasadan mı kaynaklanıyor yardımcı olursanız sevinirim.
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 159 (Bu ay: 9)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun