bu oyunu bilen var mı
oyun pixel 2D bir oyundu, biz bir bilim adamıydık kızımız ve eşimiz vardı, evden çıkıp çalıştığımız yere gidiyorduk ve o sıralarda bi virüs ortaya çıkmıştı. Biz virüse çare bulmaya çalışırken gün geçiyor ve gün geçtikçe şehirde olan insan sayısı virüsten dolayı azalıyordu. Hatta yanlış hatırlamıyorsam bu oyunun bir kaç sonu var bazılarında biz intihar ediyoruz çalıştığımız yerin çatısına çıkıp, bazılarında iş arkaşımız. Sonra virüs yayılmaya başladıktan sonra eve gidince karımızı küvette kanlar içinde buluyoruz. sonra kızımızı yatakta biri bıçaklamış (yanlış hatırlamıyorum umarım). kızımız sarı saçlıydı, eşimiz kahverengi (galiba) arabayla işe gidiyorduk hatta bazen kızımızla parka gidebiliyorduk. Bu oyunu bilen varsa söyleyebilir mi gerçekten aklımdan çıkmıyor.
Merhabalar herkese, ben son sınıf mühendislik öğrencisiyim. Yaklaşık 4 yıldır Lenova ThinkPad E595 modelini kullanıyorum genel olarak memnunum. Fakat artık simülasyon ve daha ağır programlar ile çalışmaya başladığım için ve elimde ki laptop ta da harici bir ekran kartı olmadığı için işlerimi malesef yapamıyorum bunu için laptop arayışına girdim. Bütçem yaklaşık olarak 35.000TL diyebilirim kullandığım programlar dolayısıyla en az 6GB bir ekran kartına ihtiyacım var (8GB olsa daha iyi olur). Araştırmalarım sonucunda bu iki laptop'a denk geldim. Aslında Acer çok mantıklı bir seçenek olarak gözüküyor, fakat Lenova markasından çok memnun olduğum için o da hoşuma gitti ve bu yüzden arada kaldım. Tavsiyeleriniz benim için çok değerli (başka laptoplarda önerebilirsiniz). Yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkürler.
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 577 (Bu ay: 21)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı Özel