Yurt Dışından Telefon Kaydı
Merhaba bir akrabam Japonya'dan benim için iphone alsa ve sonrasında ben örneğin Bulgaristana gitsem telefonun tr kaydını Bulgaristan üzerinden yapabilir miyim?
Galatasaray Hukuk Hk.
Hukuk bölümü bildiğiniz üzere çok fazla mezun veren bir bölüm. Ben de kendime en yakın bu bölümü görüyorum. Sizce Galatasaray, Koç, Bilkent gibi okullarda okuyup, uluslararası hukuk bürolarında çalışmak zor mu? Yani gerçekci bir hedef mi yoksa hukuk tamamen bitik bir bölüm mü?
İktisat/Ekonomi için Üniversite Seçimi!! i
Merhabalar, üniversite için iktisat düşünüyorum. Kesinlikle amacım üniversite sonrası yüksek eğitim. Phd öncelikli olacak şekilde kanada/amerika'da yüksek eğitim almak istiyorum amacım akademi yani.
Boğazici iktisatta çok iyi hocalar var, akademik kadrosu çok yetkin fakat orada ortalama yapmak pek kolay değil bildiğiniz üzere çan eğrisi var. Aklımda koç üniversitesi var. Siz ne düşünüyorsunuz, akademik kariyer isteyen birisi hangi üniversiteye gitmeli?
NOT: Boun network açısından en tepede bunu biliyorum fakat ben araştırma yapmak, ortalamamı yüksek tutmak, hocalarımdan referans mektubu almak istiyorum. Bunlarda devlet üniversitelerinde zor bildiğiniz üzere.
69 Gün Kala Başlıyoruz!
Evet yks 2023'e 69 gün kaldı. Eksiğimiz fazla, netlerimiz düşük. Milat olarak bugünü alıyorum. Hem motive olma adına hem de daha kontrollü çalışma adına bu konuyu açıyorum. Belki birbirimize yol gösteririz bu vesileyle. Elimden geldiğince gün gün ne yaptığımı/yapacağımı yazacağım. 8 nisan itibariyle durumum: 80-90 net civarlarında tyt geliyor. AYT denemesi çok girmedim ama vasat durumdayim. Matematikte konular bitti sayılır, katı cisimler ve çemberde alan kaldi sadece. 20-25 matematik 15 civarinda da fen geliyor. Hızlıca ayt fen konularını halletmeye çalışıcam. Başlıyoruz!
8.04.2023:
*Ayt kimya asit baz dengesini bitirmeyi düsünüyorum.
*Asit bazı soru bankasından bitircem.
*Ayt Biyoloji sindirimden bilgi sarmalda kalan sorular bitecek.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 907 (Bu ay: 12)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar