Merhaba arkadaşlar,
Bir konuda bilgisi olanların yardımını rica ediyorum.
2 gün önce, benimle doğrudan ilgisi olmayan bir sosyal medya hesabıyla alakalı ifade verdim. İfademde "Ben çalmadım ve bu işle ilgim yok" dedim. Ancak olayın nasıl geliştiği hakkında bilgi sahibiydim ama bunu söylemedim daha doğrusu ifade verirken sen mi çaldın dediler hayır dedim ve ifadeyi yazıp imzalattılar. İlk defa ifade veriyorum hakkımda ilk defa bir şikayet oldu bu yüzden doğal olarak stres oldum ve açıkcası polislere uymak daha doğru geldi ama biraz düşündüm ve araştırma yaptım. Şimdi avukatla yeniden gidip ek ifade vermek istiyorum.
- Daha önce ifade verdikten sonra ek ifade verebilir miyim?
- Kamu avukatı talep etmek için ne yapmam gerekiyor? Baroya mı başvurmalıyım, yoksa karakola mı?
- Kamu avukatı ücretsiz mi oluyor?
- Daha önce verdiğim ifadede eksik bilgi verdiğim için bir sorun olur mu ama bana sadece sen mi çaldın diye sordular ifade de ben çalmadım dedim bir bilgi sahibi olup olmadığımı sormadılar bende söylemedim sadece suçlamayı reddettim?
Yardımcı olabilecek bilgisi olanlar paylaşabilirse çok sevinirim. Beni aradıklarında avukatla gelmeme gerek var mı diye sorduğumda gerek yok demişlerdi ifadeye gittiğimde de avukat talep edebilirsin veya ifade kağıdının başındaki haklarımdan hiç bahsetmediler daha sonra fotoğrafını çektirmişlerdi okurken farkettim.
Ayrı olarak hesap çalma olayı olduğu için ifademi alırken benden telefonun imei gibi bilgilerini istediler ama rızan var mı diye sormak yerine telefonu aç *#06# yaz diyip imei numarasını ver dediler. Ayrı olarak da işte rızam dahilinde erişim verdiğimi de eklemişler ifadeye işte ev internet geçmişidir telefon takibidir vs. sanırım okumam lazımdı imza atmadan ama ilk defa böyle ifade vermeye gitmem ve ben buna imza atamam rızam yok demek biraz zor oluyor o yüzden yapamadım bişey ne yaptılarsa tamam dedim.
Yani kafam çok karıştı sistem böyle mi işliyor avukat tutabilecek param yok açıkcası öğrenciyim ama kamu avukatı nasıl tutabilirim bilmiyorum başvurmak gerekiyormuş çıkar mı çıkmaz mı bilgi sahibi değilim.
Tanıdığınız bir avukat var ise veya bu konularda bilgi sahibi biri varsa yardımcı olabilirim avukatsız giderek ek ifade vermem daha mı mantıklı yoksa avukat için uğraşmalı mıyım? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
https://nexusscript.com.tr Olarak sizlere ekonomik fiyatlarla en iyi performansı ve hizmeti sunmak bizim görevimiz.
44,99'TL'den başlayan fiyatlarla ve "nexusscript2024" indirimiz kodumuz ile sizde sunucu sahibi olabilirsiniz.
Nexus Script Sunucu Hizmetleri olarak, müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktayız.
Sorunuz olması durumunda Canlı destek veya Whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
BedavaTs3 Oluşturma Sitesi - FreeTs3 Oluştur
Site Adı : BedavaTs3
Site adresi : www.bedavats3.com.tr
Site içeriği / Hizmet verdiği alan : Ücretsiz TeamSpeak3 Sunucusu oluşturabilir ve Ts3 Web Panel ile sunucunuzu kolaylıkla yönetebilirsiniz.
Yakında ücretsiz sinusbot ve dns gibi hizmetlerde gelecektir.
Kullanılan yazılıma ait detaylar : pHp
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 173 (Bu ay: 76)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web Tasarım - Programlama