Polypad q8 Turbo Rom Nasıl Atılır?
Polypad q8 Turbo tabletim açılışta polypad yazısında kalıyor ilerlemiyor. Yeni rom atmak istedim. Tableti bir türlü pcye tanıtıp yukleme yapamadım. Bilen varsa driver ve rom link atarsa ve nasıl yapılacak yardımcı olursa sevinirim.
Windows 10 "kernel security check failure" hatası
Dell n5110 notebook kullanıyorum. notebboku aççıyorum 10 dakika sonra bu hatayı verip kapanıyor ve daha sonra açılınca birkaç dakika sonratekrar olup yine kapanıyor. Ne yaptımsa çözüm bulamadım. Ram,şarj alti ve batarya değiştirilip denendi. aynı hata devam etti. Aşağıya dump dosyalarını bırakıyorum. Anlayan lütfen yardmcı olsun.
TP-Link TL-WA854RE mi? Mercusys Mw300re mi?
TP-Link TL-WA854RE mi? Mercusys Mw300re mi? Bu ikisi arasından hangisinin çekim ve iletim gücü daha iyidir? Hangisini tercih etmeliyim. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
Dolap uygulamasında bir satıcı (@emay09) ile görüştüm. 9 adet 90'lı Zeytinyağlı sleepy ıslak mendili kargo ücretsiz 52 tl dip fyata çekti. Dolap uygulamasında 50 TL ve Üzeri 25 tl kupon ilk siparişe herkese veriyor. Nasıl alındığı forumda mevcut. Bunu yapamayan dolap5025 kuponunu çek-satışta 1,2 Tlye tanesi alabilir. Bence kaçırılmıycak fırsat adedi 3 tlye geliyor. Herşey bu kadar zamlanmışken iyi fiyat. Stokları bitmeden alın
Altta 1 adet ürüne ait link var. Fakat satıcı ( @emay09 ) satın alındıkça dolabında stokları tükeninceye kadar yeni ilan açacaktır.
https://dolap.com/urun/sleepy-beyaz-bebek-bezi-yeni-etiketli-emay09-103741662
SONOFF İLE AKILLI KAPI OTOMATİĞİ PROJESİ (BİTTİ)
Öncelikle benden daha çok emeği geçen forumdan mustyyyyy hocama teşekkür ederim . Daha önce bitmemiş halde bir konu açmıştım. Apartmanımda sonoff cihazı ile apartman kapısını cep telden açmak istiyordum. Apartmanda sesli diafon mevcut. Aslında bunu bir arkadaş yapmış youtube video atmış. Fakat videoya bakarak elektronik bilgisi çok zayıf kişilerin (ben) bunu yapması çok zor. O yüzden biraz daha detaylı, resimlerle göstererek açıklamaya ve yapmak isteyen arkadaşlara yardımcı olmaya çalışacağım.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
İlk sorun sonoff cihazından redresör devresini devredışı bırakmaktı. 1- Sonoff cihazından redresör devresi nasıl devredışı bırakılır? Burada altta vereceğim resimlerdeki noktalara kartı lehimlemek suretiyle harici kablo bağlantısı yaparak sonoff kartına direk 5v 1a akım vererek çalıştıracağız.
2.Sorun ise tetiklemeyi yapıp kapıyı açmayı sağlayacak 5v 1 amper bağlantı çıkışları nerede idi?? bu sorunun cevabı da altta resimlerde mevcut.
SONOFF KAPI OTOMATİĞİ PROJESİ
Slm arkadaşlar. Apartmanımda sonoff cihazı ile apartman kapısını cep telden açmak istiyorum. Apartmanda sesli diafon mevcut. Aslında bunu bir arkadaş yapmış youtube video atmış. Fakat ben anlayamadığım birçok soru var . Mesela sonoff cihazından redresör devresini devredışı bıraktım diyor.1- Sonoff cihazından redresör devresi nasıl devredışı bırakılır? Redresör devresini devredışı bıraktıktan sonra kapı otomatiğinden gelen 24 v akımı 5 v çevirerek (7805 voltaj regülatörü ile) sonoff cihazını çalıştırmayı başarmış. 2- 7805 voltaj regulatörü nasıl bağladı?( resim koysaydı keşke) 3- birde diafonda hangi renkler + - 2v oluyor?
bu konuda bilgili arkadaşlar yardımcı olularsa eminim ben ve birçok kişi faydalanacaktır. Bu işin bitmiş videosunu aşaıya koyuyorum.
BİOS SAAT HARİC DEGİSİKLİK KAYDETMİYOR.
HP notebook var. Uefi kurulu Windows 10 boot sorunu var. Rufus ile Uefi uyumlu Voit Windows 10 kurdum flash belleğe ama USB boot da boot olmuyor. Ayrıca biosa değişiklik yapıp kaydedip çıkıyorum değişiklik KAYDETMİYOR. Fakat bios saati sifirlanmiyor. Yani bios saati ibataryayi vijarsamda, fisden ceksemde işliyor . Bios pili bitti desem saat pcyi her açtığımda sıfırlanması gerekmez mi? Bios admin şifre koyuyorum başlatıyorum biosa normal giriyor şifre sormuyor sanki hiç ayar yapmamış gibi. Tek aklıma gelen bios pili bitik ama ölçtüm 3.11 v değer veriyor ve bios saati verileri kaybolmuyor. Sorun hakkında bilgisi olan var mi!???
|
APARTMAN KAPI ZİLİ HAKKINDA
|
ARZUM ŞOFBEN ARADA ÇALIŞMAMA PROBLEMİ???
|
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 706
İkinci El Bölümü Mesajları: 24
Konularının görüntülenme sayısı: 29.323 (Bu ay: 417)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 40 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar