Revit 2025 Kurulum Kabusu! Yardım Edin
Bilgisayarda Revit 2024 vardı. Onu Revo Uninstaller ile kaldırıp, ardından Revit 2025'i kurarım diye düşündüm. 2024'ü kaldırdıktan sonra 2025'i kurmaya çalıştım, fakat bir uyarı aldım. Bilgisayarı yeniden başlattım ve tekrar denedim, ancak bu sefer başka bir uyarı verdi.
Bunun üzerine, kaldırma işlemi sırasında bir sorun olduğunu düşündüm ve 2024'ü tekrar kurup düzgün bir şekilde silmeye karar verdim. Ancak şimdi 2024'ü yüklerken de aynı sorunla karşılaşıyorum. Format atmak istemiyorum, bunun bir çözümü var mıdır? Bilgisayara yeni bir kullanıcı açtım ama sorun hala devam ediyor. Dosyaları ****lsr.net ten indirdim.
Udemy kursları nasıl indirebilirim?
dostlar köyde yaşıyorum haliyle internetim herzaman olmuyor o yuzden udemyden aylık abonelik aldım onun üzeirnden kursu telefonuma veya bilgisayarıma indirip daha sonra internet gerektirmeden izlemek istiyorum. IDM denedim işe yaramadı edge ile udemy course downloader denedim kursu satın almadığım için sanırım olmadı ben abonelik aldım kursu satın almadım öğeyi denetle network ten denedim olmadı bi telefondaki 1dm uygulamasından oluyor ama oda çok yorucu dosylar birbirine karışıyor indirme bağlantıları birbirine giriyor falan pc de daha basit pratik bir yönetm var mı?
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 245 (Bu ay: 74)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware