kol oyunu değil masaüstünü kontrol ediyor :)))
Merhabalar 9.nesil xbox kolunu bilgisayarda dongle sız steam link ile kullanıyorum. aynı kablo ile bağlantı gibi sorunsuz çalışıyor . çalışma mantığı şu şekilde : kolu telefona bağlayıp telefonu bilgisayarla aynı ağa bağlıyorum ve uzaktan yayın ile pc ye koldan komut gönderebiliyorum . yalnız rdr2 deyken kol sadece arkaplanda çaılışıyor. ne yaparsam yapayım hangi çözünürlükte oynarsam oynayayım diğer oyunlarda böyle bir sorun yaşamazken rdr2 de oyunda değil arkplanda masaüstünde kol çalışıyor (oyun önde açıkken). kablo ile bağlayınca sorun ortadan kalkıyor ama kablosuzda bu sorunu nasıl aşabilirim . yardımcı olabilecek varsa sevinirim
Rtx 4060 bobin cızırtısı
merhabalar bilgisayarımın kablolarını düzenlemek için tüm kabloları söküp düzenli şekilde monte ettim. Sistem açıldı fakat ekran kartından özellikle yük altında cızırtı gelmeye başladı sanki . Anakartın 24 pin bağlantısıyla alakalı olabilir mi acaba biraz gevşek takmış olabilirim ilk başta . Coilwhine olabilir mi . Yardımcı olursanız sevinirim
Hawk vs. Xdrive
Arkadaşlar bu iki koltuk arasında çok kaldım . Hawk future daha iyi gözüküyo bence. Rahatlığını veya sağlamlığını denemiş arkadaşlar varsa deneyimlerini benimle paylaşabilirler mi.
Oyuncu Koltuğu vs Ofis Koltuğu
Uzun süre bilgisayar başında vakit geçiren biriyim . Koltuk almak istiyorum ama ofis koltuğu mu yoksa oyuncu koltuğu mu alsam bilemedim . Oyuncu koltukları havalı görünümleri ve isimlerinden dolayı biraz da kapitalist sistem nedeniyle çok abartıldıklarını düşünüyorum . Ofis koltuklarından daha ergonomik oldukları söyleniyor fakat ofis için olanlar uzun süre oturma koşullarına göre dizayn edilmiş diye biliyorum . Varsa fikri veya önerisi olan marka model vs. tavsiyelerinizi bekliyorum . Fiyat performans bir ürün bekliyorum ...
Xbox 360 kolunu pc me bağlayamıyorummm.
bilgisayarıma format atmadan önce kablosuz veya kablolu bir şekilde çalıştığını hatırlıyorum . usb kablo ile bilgisayarıma bağladığımda resimdeki gibi oynatma ve ... kontrolcüsü olarak çıkıyor fakat çalıştıramıyorum . ışıkları vs yanıyor ama tuşlarına bastığımda herhangi bir yanıt alamıyorum .yardımcı olursanız sevinirim
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.099 (Bu ay: 33)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware