Bu sene yazılım mühendisliği bölümü kazandım, masaüstü ve laptop almayı planlıyorum. Seçtiğim ürünler nasıldır, sizce bu fiyatlara daha iyileri var mıdır, kronik sıkıntıları var mıdır, bilen varsa yazabilir mi?
Masaüstü için: SpiderW Intel D4-RTX4060Ti - Game Garaj
Laptop için:
İkinci El MacBook Pro 13" (13-inch, 2016) 2.9 GHz Core i5 - 8GB RAM - 256GB SSD
Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 82RK00X8TX i3-1215U 8 GB 256 GB SSD UHD Graphics 15.6 Full HD Notebook
Huawei Matebook D15/ I5-1155g7 IÅlemci/ 8gb Ram/ 256gb Ssd/ 15.6 Inç/ Win 11 Laptop Mistik GümüŠyorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Laptoplarda Acer veya Lenovo olanı alırsam üniversiteden dolayı vergi indirimi oluyor daha uyguna geliyor.
Laptopta amacım üniversiteye gidip gelirken getirmek, onun haricindeki işlerimi masaüstünde yapmayı planlıyorum zaten fakat hangisi yazılım için daha yeterli olur bilemedim.
Monitör: GameBooster 23.8'' GB-2420CF 200Hz 1ms FreeSync G-Sync HDMI DP FHD VA Curved Gaming Monitör | ITOPYA
Mouse pad:
Windows lisans: Microsoft Windows 11 Pro Lisans Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Klavye:
Mouse:
vdsl internet sağlayıcısı önerisi
normalde gibirnet bağlatıcaktım fakat bugün baktığımda 110 tl lik internet 240 tl olmuş o yüzden
altyapım 44mbps vdsl destekliyor
pananet--flixnet--netgalaksi
şu anlık bulabildiklerim bunlar uygun fiyatlı tarifeler olarak bunlardan veya buna benzeyip uygun fiyatlı böyle internet sağlayıcısı var mı bunlardan hangisi iyidir bana netgalaksi gibi g
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 200 (Bu ay: 7)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Notebook - Ultrabook - Oyuncu Dizüstü Tavsiye Bölümü