Bütçeye uygun bir kamera bulmak çok zor
Bütçe: 80 ila 150
Ülke: ABD
Durum: Yeni veya kullanılmış
Kamera Türü: doğrult ve çek
Kullanım amacı: hibrit çekim
Fotoğrafçılık ise; hangi stil: portre
Video ise hangi stilde: Vlogging
Hangi özelliklere ihtiyacınız var: eklemli ekran
Hangi özelliklere sahip olmak güzel olurdu: iyi bir mikrofon
Taşınabilirlik: orta boy çanta
Notlar: 17 yaşındayım ve daha önce hiç kamera satın almadım, küçük işletmem için bir kamera istiyorum. Son 2 günümü uygun fiyatlı bir kamera arayarak geçirdim ve hiçbir şey bulamıyorum ve bu o kadar bunaltıcı ki ağlamak istiyorum hahaha. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederiz
Güncelleme: Spor ayakkabısı ihtiyaç değil, onu silmek istemiştim
Herkese merhaba,
Yakın zamanda IP'leri değiştirdim ve 2,4 GHz ve 5 GHz WiFi ağına geçtim. Bazı cihazlarda 5Ghz'ye sorunsuz bağlanabiliyorum ancak NanoLeaf ve Blue Air filtreme bazı nedenlerden dolayı bağlanamıyorum. Akıllı ev cihazını bağlamak için Home uygulamasını (Apple) kullandığımda bile görünmüyorlar. Kuşkusuz, teknoloji meraklısı değilim bu yüzden lütfen bana nazik davranın. Bu cihazların bağlanmasına izin vermek için çevirebileceğim veya geçiş yapabileceğim bir ayar var mı?
Tavsiyeye ihtiyacım var.
Bu yüzden İngiltere, Nottingham'da yaşıyorum ve mümkün olduğunca sık sinemaya gitmek için nasıl indirim kartı veya ücretsiz geçiş hakkı alacağımı bulmaya çalışıyorum. Her yayını yakalamak için çok hevesli filmlere gerçekten büyük. Her sinema için kullanabileceğim bir şey olursa harika olur. Değilse, Vitrini veya Arc'ı tercih ederim. Yardım için teşekkürler.
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 130 (Bu ay: 44)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Fotoğraf Dünyası ve Genel Sohbet