Merhaba arkadaşlar aracım 2001 leon stella. araç 4 5 ay önce şanzıman yağ soğutucusuna giden hortumu patlattı ve sanayide yağla şanzıman içini temizlettim.
bu olay şehir dışında olduğu için bu şekilde yola devam ettim. aradan biraz zaman geçtikten sonra aracım "ÇOK FAZLA DUR KALK YAPTIĞINDA YA DA UZUN SÜRELİ IŞIKTA VS BEKLEDİĞİMDE" yani anlayacağınız şehir içerisinde 2 ye geçerken kendini boşa atıyor. Ayağımı gazdan çekiyorum devrin 2binin altına düşmesini bekliyorum ve tekrar gaza yüklenince geçiyor.
Öncelikle eskişehirde bi şanzımancıya gösterdim ve direkt revizyon dediler. ( şanzımanın içine su kaçması nedeniyle ki bundan çok fazla emin olamadık çünkü ben aracı anında durdurdum).
Yolum ankaraya düştü, şaşmazda gençmer otoşanzımana götürdüm ve usta 20 kmye yakın aracımı bilgisayara bağlayıp kullandı fakat onda bende olduğu gibi boşa atma olmadı, şanzıman arızası ya da motor arızası da çıkmadı. soğutma sisteminde herhangi bir şey olabileceğini şanzımanın durumunun iyi olduğunu söyledi.
Yahu bunun sorunu ne? iyi bir usta bilen var mı alıp götürelim. Bu şekilde satamıyorum da arızasını bile bile başkasına satamam yardımcı olabilir misiniz lütfen. Teşekkür ederim.
Webcam kullanılırken isigini kapatma
Merhaba arkadaşlar a4tech pk910h 1080p webcam kullanıyorum. Webcam kullanıldığında mavi bir ışık yanıyor. Bu ışığı kapatmanın bir yolu var mı?
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 459 (Bu ay: 49)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Otomobil Yardım ve Sigorta işlemleri