Okulumun iş sayfasında kötü bir yorum bırakmak istiyorum çünkü yıllar içinde çok sayıda cinsel taciz raporu ve hesabı aldım ve tacizciler (bir öğretmen de dahil) her zaman bileğime bir tokat atarak kurtuldular, ancak aynı zamanda kimliğimi gizli tutmak istiyorum çünkü gerçeği söylediğim için okulun beni başımı derde sokmasından korkuyorum.
Benim hakkımda biraz... Elektrik mühendisliği söz konusu olduğunda tamamen acemiyim ama bunun değişmesini istiyorum. Gymnasium'da (İsveç lise eşdeğeri) doğa bilimleri (doğrudan İsveççe'den çevrilmiş) okumuş olmama rağmen uygulamalı mühendislik deneyimim yok, bu nedenle öğrenme teorisinde problemim yok. Bununla birlikte, bilgimi nadiren fiilen uyguladım ve bu değişikliği istiyorum. Bir yan not olarak, gelecekte bir mühendislik fiziği bölümü almayı planlıyorum.
Soruya... Ev laboratuvarı yapıp elektronik, donanım ve yazılım üzerine çalışmaya başlamak istiyorum ama nereden başlayacağım konusunda hiçbir fikrim yok. Tercihen herhangi biriniz yeni başlayanlar için kapsamlı bir rehber biliyorsa, hangi araçları almalıyım, hangi bileşenleri almalıyım, anlamam gereken teori ve ilk projelerim ne olmalı. Bütçe söz konusu olduğunda kısıtlanmıyorum ama daha yeni başladığım için bir şeyler satın almak için çıldırmak da istemiyorum.
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 79 (Bu ay: 26)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İnternet