Yani temelde ne zaman evimdeki Wi-Fi'a bağlansam bağlandığımı söylüyor ama sağ üstte genellikle Wi-Fi adının söylendiği ve bağlanıldığı yerde hiçbir şey yok ve bazı uygulamalara girdiğimde çalışıyor ve bazılarında ise Wi-Fi mevcut değil diyor(im Wi-Fi bağlantılı değişkenin kapalı olduğunu tahmin ediyorum ve bu nedenle bazı uygulamalar bunu okuyup girişi reddediyor, ancak bazı uygulamalar kontrol etmiyor ve hala çalışıyor). Gücümü kapatıp açmayı ve wifi'yi ve yeniden katılmayı unutmayı denedim ama hiçbir şey işe yaramıyor gibi görünüyor. herhangi bir yardım memnuniyetle karşılanacaktır

Şu anda satın alınacak en iyi telefon hangisi?
Kendime yeni bir telefon almak istiyorum, şu anda piyasadaki en iyi telefon hangisi? Oyun veya kamera gibi belirli bir ihtiyacım yok, sadece telefonunu reddit'te gezinmek, müzik dinlemek ve YouTube izlemek için kullanmayı seven normal bir kullanıcıyım. Ben gerçekten bir iPhone insanı değilim ve son 6 yıldır Android telefon kullanıyorum, bu yüzden tercihim Android olurdu ama paraya değerse yeni iPhone'ları düşünmekten çekinmem. Fiyat benim için sorun değil ama bana pek faydası olmayacak pahalı bir şeye de gereksiz yere harcamak istemiyorum. Hangisini önerirsin?
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 668 (Bu ay: 20)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Modem, Router, Wi-Fi Adaptör, Menzil Arttırıcı ve Diğer Network Ürünleri