İphone 6s mi samsung a30 mu
Selamlar elimde samsung a30 64gb lık bir telefon var cihazın arka kamerasında odaklama sıkıntısı var ve ön kamerasıda biraz parlak çekiyor ve biraz kılcal çizikli buna karşılık iphone 6s 32gb batarya 100 olan bir cihazla takas etmek mantıklımı
LAPTOP BATARYASI
elimde windows 7 bir laptop var batarya kalibrasyonu yapmak istiyorum ortalama 1 saat ekran süresi veriyor ancak pil yüzdesini doğru göstermiyor pil yüzdesini doğru göstermesi için napabilirim mesela sarjı yüzde 50 iken kapanıyor vs doğru göstermiyor pili
LAPTOP FAN AÇMIYOR
öncelikle selamlar elimde asus a6000 model bir laptop var termal macununu değiştim bugun programdan baktığımda işlemci 60 derecede çalışıyordu baktığımda fanın dönmediğini farkettim açılışta fan bi kere dönüyor sonra dönmüyor fanın kablosuna felan tekrar cıkarıp taktım yok hep bı kere fan dönüyor sonra dönmüyor parmağımla cevırdığımde fan gayet akıcıda dönüyor anlamadım yardım edermısınız kir toz hiçbirşey yok
bisiklete astarsız boya atılırmı
selamlar elimde bir bisiklet var boyamak için zımparasını vs yaptım boyasını iyice söktüm ancak boyanın ıyı tutması için astar falan atıldığını duydum ben bisiklete sadece sprey boya ile boyasam üstüne de vernik atsam olur mu yani boyanın dayanıklılığı nasıl olur
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 685 (Bu ay: 12)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware