bu netler 6 ayda gelir mi
tyt mat temelim biraz var 15 net çıkarmıştım ama konuları unuttum üslü köklü çarpanlara ayırma tekrar ederim geri kalanı denemelerle hallolur diye düşünüyorum türkçe sosyal iyi durumda geo mat fen çalışacağım sadece
hacettepe istatistik kaç k çeker
geçen sene 15k çekmiş
unutulan ders nasıl tekrar edilmeli
tyt matı son çalışalı 4 5 ay oldu konuları nasıl tekrar etmeliyim? önceden yapamadığım sorulara baksam yeter mi
3d iyi geceler bildirimi
tuhaftı ama iyiydi
yüksek güvenlikli adli psikiyatri hastanesinden randevu almak
randevu yeri burası gözüküyor bir sıkıntı olur mu olacak olsa seçenek olarak bulunmazdı sanırım
gazı ne yapar
tüm gün insan içindeyim karın ağrısı yapıyor laktoza intolerans var laktozsuz içiyorum o da tamamen engeller sanırım? başka neden gaz oluşuyor olablir veya gaz oluşumum normal de ben hiç çıkartmadığım için mi ağrı yapıyor
ayt vdd'den sonra 345 mi orijinal mi
ayt vdd kesin alacağım sonraki kitap nolmalı orijinal zor mu gelir
beyler 6 ay kaldı ayt mata başlaayacağım 3 kitap hala mantıklı mı yoksa 2 mi çözmeliyim? eğer 3 kitap mantıklıysa vdd ve orijinal arasında karekök mü çözülmeli 345 mi?
eğer iki kitap mantıklıysa bu ikisi zor gelir mi? ikisinden birisi yerine 345 veya karekök mü alınmalı?
uyumak ne zor
dün akşam uyuyamadım gece 1 gibi uyudum 5 de kalktım yarım saat döndüm 7 de kalktım hiç yataktan kalkacak halim yoktu 11 e dek uyudum şimdi de uyuyamıyorum
b
m
Son Giriş: 6 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 208
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 13.782 (Bu ay: 708)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 40 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar