Windows masaüstündeyim. Otomatik oynatılan videoları, animasyonlu GIF'leri veya istemediğim sürece herhangi bir şey yapmayı sevmiyorum. Facebook'ta gezinirken, sıradaki ilk makaranın kısa bir ön izlemesi var ve bundan nefret ediyorum. Bunu devre dışı bırakmak için yapılacak bir şey var mı? Makaralar bu özellik olmadan da yeterince sinir bozucu oluyor. Artık beni hareket ettiren ve dikkatimi dağıtan saçmalıklar var. Belki de amacı bu ama bundan nefret ediyorum.
Telefon ekran oranını değiştir
Hey Millet
Oyunu doğrudan telefondan kaydetmem gerekiyor AMA bunu görüntüyü bozmadan 9x16'da yapmam gerekiyor.
Anladığım kadarıyla son yerli 9x16 telefonlar, burada iphone 8, samsung S7 ve Pixel 2 ama bunu gerçekten daha yeni telefonlarda yapmam gerekiyor.
Bunu yapmanın bir yolunu bilen var mı? Bir mobil uygulama aracılığıyla veya örneğin bilgisayar aracılığıyla kayıt olabilir. Bunun için bir çözüm bulamıyorum.
Hey Millet
Oyunu doğrudan telefondan kaydetmem gerekiyor AMA bunu görüntüyü bozmadan 9x16'da yapmam gerekiyor.
Anladığım kadarıyla son yerli 9x16 telefonlar, burada iphone 8, samsung S7 ve Pixel 2 ama bunu gerçekten daha yeni telefonlarda yapmam gerekiyor.
Bunu yapmanın bir yolunu bilen var mı? Bir mobil uygulama aracılığıyla veya örneğin bilgisayar aracılığıyla kayıt olabilir. Bunun için bir çözüm bulamıyorum.
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 126 (Bu ay: 14)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar