Merhabalar, araç 46.000 de baskı balata bitmiş 8.350 TL istiyorlar, ödemez isem dava açmak ile tehdit ediyorlar, bir günlüğüne araç kiraladım, uzun yola gittim geldim, araç dönüş yolunda bir kere debriyaj sorun çıkardı, sonra kenara çektim biraz bekledim düzeldi. Sonra her hangi bir sorun çıkarmadan aracı teslim ettim, aracı teslim ederken çalışan aracı otoparka bırak anahtarı da havalimanında yazıhane de masaya bırak dedi. Aynen dediği gibi yaptım, gittim. Sonra beni aramış geri aradım, aracı kullanırken koku gelmiş araçtan, aracı çekici ile çekip tamirciye götürmüşler. Yetkili servis değil başka ucuz bir servise götürüp, baskı balatanın yandığı kullanıcı hatası olduğu sigortanın karşılamadığını benim ödemem gerektiğini söyledi. Servisin numarasını verdi, servisi aradım, bir gün kullandım aracı bir günde bu hale gelir mi dedim, bir günde bu hale gelmez, araç en iyi şekilde kullanılsa 80.000 km de baskı balata yer dedi. Vasat bir kullanım da ise 40.000 50.000 de baskı balata biter dedi. Çalışanı aradım, durumu anlattım, 2.000 TL sini karşılarım gerisine karışmam dedim. Şirket ile görüşüp geri aradı, hepsini ödemez isen dava açarız sana dediler. LÜTFEN KONU İLE İLGİLİ BİLGİLİ BİRİLERİ BANA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ? Şimdiden teşekkür ederim
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 588 (Bu ay: 7)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Otomobil Yardım ve Sigorta işlemleri