Öncelikle, insanların bırak gitsin ve Facebook'u sil ve devam et diyeceklerini biliyorum ve yapacağım ve bunu yapmak istiyorum, ancak 2006'dan beri kullandığım hesabım geçen yıl kendi isteğimle kilitlendi, birinin onu hacklediğini düşündüm. Tüm hayatım, ayıklık tarihlerim, hayat olaylarım, kaybettiğim tüm fotoğrafları boş verin, morina balığı mobil hesabım buna bağlı, gerçekten ona tekrar erişmem gerekiyor, kimliğimi META'ya göndermem gerekse bile umurumda değil, sadece bilgileri hesabımdan silmek istiyorum, sonra da sileceğim. Geçen yıl 1 haftalık bir süre boyunca denedim ve hiçbir yanıt alamadım, bu yüzden reddit'e ne tür bir zaman dilimi beklemem gerektiğini soruyorum. Ne kadar süreceğini umursamıyorum.
Sık Olsa da Aralıklı Sunucu Hataları Çeşitli Siteler
Merhaba, geçen hafta birçok sitenin (örn. imdb, banka, gmail) bana 502 gibi sunucu hataları veya garip bir json dosyası yanıtları verdiğini fark ettim ve sonra yeniden deniyorum ve bir sonraki veya üçüncü denemede sorun yok gibi hiçbir şey olmadı. Tek bir şüpheli site olsaydı, kurulumlarını suçlardım, ancak bu küresel bir sorun gibi görünüyor, ancak sihirli bir şekilde kendini hızlı bir şekilde düzelttiği için başka raporlar bulamıyorum (dolayısıyla bu gönderi). Web'deki çatlakları başka kim fark ediyor?
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 136 (Bu ay: 26)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Tasarım ve grafik