işlemci ve ram desteği
Merhaba,
Şu anda aktif olarak i3 12100F , 16 gb ram , rtx3060 ekran kartı kullanıyorum. 240 Hz monitör kullanıyorum oyun içi tam net olarka 240 fps sabit alamıyorum. "AMD Ryzen 9 5900X 3,7 GHz 64 MB Cache AM4 İşlemci " alıp ramı 32 gb çıkartcam çok fark alır mıyım ?
Ankartım "Asus PRIME H610M-K D4 H610 3200 MHz DDR4 LGA1700 mATX Anakart" bilgi sahibi arkadaşların desteğini rica ederim.
Logitech G733 şarj sorunu
Merhaba, G733 LIGHTSPEED kulaklığa sahibim, kulaklığı kullanım sonrası örneğin %5 lere düştüğünde işim bittiginde bilgisayarı vs kapatıp şarja bırakıyorum aradan 1 gün bazen 2 gün geçtiğinde açıp bakıyorum şarj %15, %18 cıvarlarına anca gelmiş. Bunu bilgisayara usbsini takarak denedim sonrasında normal telefon şarj eder gibi adaptöre takıp da denedim ama değişen bir şey yok şarj edemiyorum. Konu hakkında bilgisi olan destek olabilir mi.
Merhaba,
Bilgisayarımda müzik vs dinlerken örneğin oyunu açınca bir anda ses fulleniyor ya da başka bir seviyeye geliyor aniden. Bunun önüne bir türlü geçemedim bir ayarı vs varsa bunu nasıl kapatabilirim yardımcı olabilir misiniz.
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 877 (Bu ay: 43)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware