Yurtdışı Xiaomi Telefon alınır mı?
|
Laptop için UYUMLU RAM yükseltmesi
|
Bağ Evi için internet
|
Selamünaleyküm arkadaşlar, Microsoft'un sitesinden indirip kurduğum Win 10'u etkinleştirmek istiyorum. İnternette 80-150 TL bandında satış yapıyorlar. Daha önce almış hala kullanan arkadaşlarım varsa aldığı siteyi önerebilir mi?
Yani bazı siteler var:
https://www.yazilimbudur.com/index.php
internette karşıma çıkan sitelerden birkaç tanesi yukarıda ki gibi. Daha önce bu sitelerden birinden alışveriş yapmış arkadaşlar varsa dönüt yaparlarsa çok iyi olur.
Onun dışında güvenli bir şekilde bu bahsettiğim keyleri almak için başka bildiğiniz güvenilir adresler varsa yazınız. 7
Sizce bu şekilde almak mantıklı olur mu?
Selamünaleykum arkadaşlar, Microsoft'un kendi sitesinde ücretsiz olarak sunduğu Windows 10 inidirip kurulumunu yaptıktan sonra internette satılan OEM/RETAİL keyler ile kurduğum Windows'u Windows 10 Pro'ya dönüştürebilir miyim?
i7-11800H ve i5-12500H?
Selamünaleyküm arkadaşlar. Oyuncu laptopu almayı düşünüyorum. F/P açısından i5-12500H almak mı daha faydalı olur yoksa i7-11800H mı?
Model olarak i7 yüksek ama nesli düşük, İşlemci nesli olarak i5 yüksek ortanca model.
İşlemci neslinin yüksek olması performansa etki eder mi?
Bu bahsettiğim iki işlemci arasında kararsız kaldım, bilgi sahibi olanlar bu konu hakkında tavsiye verebilirler mi.
i5-12500H:
i7-11800H:
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.267 (Bu ay: 48)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Diğer İnternet Servis Sağlayıcıları