3 Günlük Samsung a54 şarjı cok hızlı bitiyor
Hepsiburadadan samsung a54 aldim. 3 gündür kullanıyorum. %85 e kadar şarj ediyorum, Samsung kendi hızlı şarj orjinal adaptörü ile ama çok hızlı bitiyor maximum 5 saat açık ekran süresi oyun filanda oynamıyorum yardım arkadaşlar.
Açık liseye geçiş sonrası yalnızlık
10. sınıfta açık liseye geçtim. 2 sene oldu. O zamandan itibaren site harici hiç arkadaşım olamadi. Ortaokulda falan Full vardi, her türlü her şeyi yapiyorduk. Şimdi sanki bittim. Yakın arkadaşım diyebileceğim kimsem yok. Herkes birbirini arkasından vurma peşinde. Artık kafayi yemek üzereyim. Spor harici başka bir şey yapmiyorum. Derslere kendimi veremiyorum. YKS sınavı geliyor. İyi bir yer kazanmam lazım ki bu şehirden gidip bir daha dönmemek istiyorum. İçimi dökmek istedim abiler, ablalar. 2-3 öğüt verin. Sağ olun.
Tekirdağ'da yaşıyorum.
BIOS EN SON 2020 DE GUNCELLEME GEREKLIMI?
yarın ryzen r5 5500 islemci alicam suanki islemcim r5 1600 bios en son 2020 de güncellenmiş napiyim güncellemek gereklimi islemci gelincemi güncelliym yoksa simdimi güncelliym
R5 1600 ve GTX 1660S sistemde GTA 5, Online oyunlarda FPS düşüklüğü
Oyunlarda sürekli FPS'im 50-60'larda normal grafiklerde. Bıktım artik bu durumdan. Neden oluyor olabilir? Ona göre degistiriym o parçayı. Kasa soğuk ısınma yok.
16 GB RAM
Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 64MB Cache SATA
GTX 1660S
PRIME B450M-K II
AMD Ryzen 5 1600
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.665 (Bu ay: 69)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: FPS/TPS