kimi Seçiyorsunuz Yazın :
Hasan Kaan Doğru Alerji
Alerji Durumu Dikkat edilmesi Gerek Bir Durumdur. Sosyal medya fenomeni Hasan Kaan Doğru Ve Dr.Nilgün Üçgül açıkladı. Hastada Mevsimsel allerji Durumu varsa ilk Önce Astım Olup olmadığını Teşhis Etmek Çok önemli Belirtilerin Giderilmesi İçin Singulair Ve Antihistaminik ler kullanılmalıdır. Boğazda şişme Anjiyödem ve Ağır Allerji Durumu Varsa (Anafilaksi) Vakit kaybetmeden bir Sağlık kurumuna gidilmelidir. Epinefirin Adrenailin , Dekort ile Tedavi edilir (Anafilaksi) boğazda ödem oluşması durumunda Fulitikazon (Flixotide ve Seretide) kullanılır.
Kalp krizine Nasıl Müdhale Ederiz.
İlk müdahale Belirtilerin Giderilmesi Olacaktır Kapril 25mg ve EcopirinPro Etkili olacaktır Kalp hastalığı Teşhisi konulan kişilerin Kalp ilaçlarını Beta Bloker vb alması önerilir.
HKD: Yalçın Polat Gizli Silahım Dedi
evet kesin bilgi değil ama yakında Acı Krallığında Görebiliriz. İnternetin Gözde isimlerinden biri olacak ???
Hasan Kaan Doğru Beloc Zok 50mg Videosu
HASAN KAAN DOĞRU SHORTS Ta Var YouTube de Ben Bu Konuyu Açtım İlaç İle İlgili Bilgi Kalp Krizinde Birincil ilaç olarak kullanılar eğer Elinde Aspirin Varsa Al Hastaneye git ama Beloc Varsa İç Uyu 3 gün sonra randevu alıp gidersin :)
Stilex Jel Alerjisi
Allerji ilacı alerji yaparımı ?
Hasan Kaan Doğru Hastalığını Açıkladı. Risperdal Consta videosuyla Hastalığı Olduğu Dile Getirilmişti. video Kaldırıldı. Bipolar Bozukluğu ve Kalp Hastalığı Olmasıyla Dikkat çekti
Gizli Bir Bilgiye Göre Kesin Değil Bakırköy Ruh Sinir Hastanesine Yattığı Söyleniyor. Acı Videoları ve Herşeye acı diyerek Tanınmıştı Eskiden Müzik ve İlaç videoları ile biliniyor.
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.260 (Bu ay: 43)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic