Harddisk bad sector hk.
Arkadaşlar merhaba. Laptopumda 1 tb. boyutunda sshdd harddisk bulunuyor. Bu harddisk windowsumun çökmesi sonucu hdd regenator programıyla sanal flash disk oluşturarak yaptığım taramada yaklaşık 600 gb bölümde bad sector buldu ve o bölümleri yoketti. Bu arada bu işlem 3 gün falan sürdü yaklaşık. Neyse kalan 400 gb. bölümü ben yeniden windows kurdum falan derken yaklaşık 6 ay bu sekilde sorunsuz kullandım. Fakat geçen gün windows yine çöktü ve başlarım böyle işe deyip bodrumdaki eski laptopumun 250 gb. harddiskini söküp mevcut laptopuma taktım. Sorunsuz kullanıyorum. Mevcuttaki arızalı olanı da eski laptopa taktım. Hadi dedim yeniden hdd regenerator ile bi tarama yaptırayım. Ben bekliyorum ki 800 gb gitmiş olsun. Kalan da 200 falandır. Ama o da ne. Harddisk sıfır bad sektor çıktı. Tertemiz. Bu nasıl olabilir? Söküp takma aşamasında sarsıntıdan falan düzelmiş olma ihtimali var mıdır? Hiçbir anlam yükleyemedim ben bu duruma açıkçası. Fikirlerinizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler.
sshd haddisk hk.
Arkadaşlar merhaba. HP pavilion 15-aw004nt laptop kullanıyorum. Bilgisayarımda 1 TB 5400 rpm SATA SSHD harddisk bulunmakta. 8 gb. flash cache bulunmakta. Bilgisayarım düzensiz çalışmaya başladığı için formatladım. Sonucunda hd regenerator ile tarama yaptırdım ve oldukça fazla bad sector çıktı ve harddiskimin yarısını blokeye aldı. Windowsu kurdum sorunsuz kullanıyorum şu anda. Fakat sorum şu:
Format öncesinde bilgisayarımda c bölümünün yanında 8 gb. flash cache gözüküyordu. Şu anda gözükmüyor. Eksik bişi mi yaptım acaba? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Merhaba. Ben babama poco c40 aldım. 32 gb. dahili hafızalı. 64 gb. hafıza kartı taktım. Fakat dahili hafıza yetersiz olduğundan uygulama yükleyemiyorum. Usb hata ayıklama dahil gelişmiş seçenekleri dahi aktif yaptım. Telefonun miflash_unlock kilidini açtım. Geliştirici seçeneklerinden harici diske depolama özelliğini de aktif yaptım. Uygulamalara girdiğimde depolama alanında hala daha harici diske taşı linki gelmiyor. Yardımlarınızı rica ederim.
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 569 (Bu ay: 86)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware