![onbaşı](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
ybs üni önerisi lazım
arkadaşlar merhaba ea 5402 geldi ve ybs seçmeyi düşünüyorum. geçen sene sıralamamın tuttuğu üniversiteler ve sıralamaları şu şekilde
marmara üni=6.831
kadir has üni=8.662
istanbul medipol=14.319
istanbul üni=15.584
bu 4 üniversiteyi de yazmayı düşünüyorum. kime sorsam istanbul medipol düşünmüyor bunun sebebi nedir? ve ayrıca bu bölümde okumak istememin sebebi yazılımla ilgilenecek olmam. fakat bu 4 üniversiteye bakınca marmara ve kadir has biraz zor gelir gibi gözüküyor ve iki seçneğim kalıyor. bundan dolayı ekonomi-iktisat seçip seçmeme konusunda kararsızım. ekonomi-iktisat seçip yazılım alanında kendimi geliştirme şansım olur mu, ne diyorsunuz? sizce bu 4 üniversitelerden hangisi tutar? artı olarak başka önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim
yapay zeka ve makine öğrenmesi chatgpt
arkadaşlar merhaba yapay zeka ve makine öğrenmesi alanında ilerlemek istiyorum ve chatgpt ye bana bir program yapmasını istedim ve 3 aylık giriş seviyesi bir program hazırladığını söyledi. bu programa ne diyorsunuz sice bu adımları takip ederek giriş seviyesinde kendime bir şeyler katabilir miyim?
![](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http://store.donanimhaber.com/dd/07/d6/dd07d611edcc08fe9f85c9106bd7eb88.png&t=0&width=480&text=1)
4050 li laptop aldım fps düşük
arkadaşlar merhaba 4050 li bir laptop aldım ve csgo da 100 fps alıyorum. bir kaç arkadaşa sordum onlar da ilk laptop aldıklarında bu sorunlarla karşılaşmışlar ama ne yaptıklarını unutmuşlar. kısacası bunu nasıl düzeltebilirim
dizüstü bilgisayar ve şarj sorusu
arkadaşlar merhaba yeni bir dizüstü aldım ve internetten dizüstü bilgisayarların sürekli şarj olma durumunda bir sıkıntı durumu olup olmayacağına baktım ve bir çok kaynakta "Laptopu fişe takılı kullanmak pilinize zarar vermez, bilgisayarınız batarya kapasitesi 100%'e ulaştığında pil üstünden akan gücü yönlendirecek teknolojiler ile donatılmıştır" bu tarz bir bilgi gördüm. bu bilgi doğru mudur? ayrıca benim sormak istediğim şey ise benim bilgisayarım hiç
%100 olmuyor, sürekli %92-93 seviyelerinde ve ben bu durumda bilgisayarı sürekli şarjda kullanıyorum. bunun bir zararı olur mu?
ayrıca pil seviyesi neden 100 olmuyor bunu da açıklarsanız sevinirim.
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 49
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.731 (Bu ay: 58)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)