Bilgisayarım SSD yi görmüyor
Agalar lütfen biostan anlayan varsa yazsın yeni ssd aldım bilgisayara taktım fakat görmedi disk yöneticisinden denedim fakat olmadı abim biostan dedi bakındı bir iki bu sefer HDD yide görmüyor pc sadece M2 ssd yi görüyor su anda lütfen yardım edin nasıl düzeltebilirim ?
Ssd almak istiyorum yardim
Merhaba, şu an da elimde M2 ssd ve HDD var M2 ssd lerin fiyatları orta da bu yüzden normal SSD almak istiyorum ve bu konu hakkında bir iki sorum olacak.
- M2 SSD lerin fiyatları orta da bu yüzden zaten m2 SSD ye sahip olan sistemime SSD takmak istiyorum hem fiyat açısından da daha uygun. Sizce mantıklı mı M2 SSD, SSD ve HDD birlikte kullanı mı? Ve herhangi bir statik sorun oluşur mu ?birlikte kullanıldığında.
- Son olarak herhangi bir sorun teşkil etmez ise hangi marka SSD önerirsiniz ?
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Zam öncesi ram almak istiyorum yardım!
B450 GAMİNG X PCI-E 3.0 anakartım var ve su anda 8*8 16gb DDR4 1064MHz ram lere sahibim bunu yükseltmek istiyorum,
ne önerirsiniz kalan 2 slota da 8*8 mi almalıyım yoksa şimdilik tek slota 16 alıp ilerisi için slot mu bırakmalıyım?
ve aldıklarımın MHz si daha yüksek olsa birbirlerini engellerler mi ? şimdiden çok teşekkür ederim.
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 428 (Bu ay: 6)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware