USB Bellekte uygulama açılabilir mi?
Merhaba bir uygulama veya oyun indireceğim ve bu oyunu kurarken kuruluk bölgesini USB bellek olarak seçip USB belleğe kurdum o oyunu, uygulamayı açabilme ihtimalim var mı ve eğer açılırsa USB bellekte mi çalışır bu uygulama ve eğer diyelim ki bu uygulama virüslü USB bellek mi etkilenir yoksa bilgisayar mı?
Not: USB bellekte oyun oynamak, uygulama açmak için USB belleğin okuma yazma hızının iyi olması gerektiğinin farkındayım aşağıya uyarı yazmanıza gerek yok.
Yapay zeka önerir misiniz
Merhaba sosyal medyada hep karşıma çıkıyordu işte resim yapabilen yapay zekalar hayal ettiğimiz düşündüğümüz şeyleri yapan yapay zekalar bunlardan Türkçe dil destekleyen adamakıllı bildiğiniz yapay zeka var mı acaba hiçbir gün lazım olacağı aklıma gelmemişti logo tasarlatacağım çünkü
Not: Birkaç yapay zeka buldum fakat sanırım Türkçe desteklemedikleri için logoya yanlış veya tuhaf kelimeler harfler eklediler bu şekilde bir hatayla karşılaşmayacağım bir yapay zeka atarsanız sevinirim.
hesap.com.tr rezilliği
Selamlar öncelikle hesap.com.tr de benim de bir üyeliğim vardı ve arada sırada bu sitede yapılan çekilişlere katılıyordum bu siteden bir miktar para kazanmıştım fakat parayı harcamadım aylarca durdu öyle sonra telefon numarama harcanmamış bakiyeniz bulunmaktadır bu bakiyeyi harcayınız tarzından mesajlar geliyordu en son girdim ilan pazarında birçok onaylı satıcının ve 20000-40000 civarında başarılı teslimatı olan satıcı gördüm ve bende bu satıcılardan hesap aldım hesapların hiçbirine elbette giremedim tabii ki her seferinde site üzerinden iade ettim hatta denemek için bir satıcıdan 3 tane hesap aldım tek tek gene hiçbirine girmedi iade işlemi de oldukça uzun sürüyordu zaten streamable platformuna video yükleyip iade işlemi başlatıyordunuz bende bu işten sıkıldım ve Şikayetvar'dan şikayet oluşturdum satıcıların banlanması gerektiğini söyledim daha sonra WhatsApp üzerinden ulaştılar para iadesi yapıldığını söylediler ama bunu zaten bende biliyordum para iadesinin yanında bir de satıcıların kısıtlanması gerektiğini söyledim fakat bana hiçbir bilgi vermediler sadece robot gibi para iadesi dediler ve Şikayetvar üzerinden de bizi değerlendirmeyi unutmayınız dediler bende girdim müşteri temsilcisi satıcılarla ilgili bir bilgi vermediği hatta satıcı kelimesini hiç ağzına almadığı sadece paradan bahsettiği için 4 yıldız verdim sonra WhatsApp üzerinden tekrar darladılar 5'e çeviriniz diye bende 1'e düşürdüm böyle olunca ardından da baktılar silmiyorum markayı karalamaktan dava açacaklarını söylediler böyle bir şey yapabilirler mi uzman biri bilgi verebilir mi?
UDP Server nedir
Robot süpürge önerir misiniz
Merhaba robot süpürge alacağım belli bir bütçem yok ama 30000 lirayı geçmezse iyi olur robot süpürgeler hakkında en ufak bir bilgim yok nasıl çalışıyor temiz yapıyor mu bir odanın her tarafını temizliyor mu önüne engel çıkınca nasıl bir tepki veriyor hiçbir fikrim yok bunları da açıklarsanız sevinirim tanıdıklarıma sorduğumda robot süpürgeyi hiç tavsiye etmediler bomboş bir alet olduğunu pek temiz yapmadığını söylediler sizin görüşleriniz neler yazarsanız sevinirim ayrıca benim için önemli olan çekiş gücü çekiş gücü yüksek bir şey olursa iyi olur bir de ıslak temizleme diye bir özellik de duymuştum özellikleri güzel, fazla bir robot süpürge olursa iyi olur.
Flash bellek İle televizyona neler yapılabilir?
Merhaba bir tane dijitsu marka televizyon var elimde wifi yok youtube yok sadece kanallar vs. var acaba USB flash bellek ile bu televizyona neler yapabilirim mesela telefonda twrp kurup oradan rom vs kuruyoruz ya onun gibi bir şey yapabilir miyiz ne bileyim flasha bir yazılım atıp televizyonu telefondan kapayıp açma veya herhangi başka bir şey yapamıyor muyuz ya :(
Kablosuz Bluetooth kulaklık önerir misiniz
Merhaba dışarıya çok fazla ses kaçırmayan bir Bluetooth kulaklık önerir misiniz özellikle dışarıya çok ses kaçırmaması benim için iyi olur ona göre öneri yaparsanız sevinirim gaming kulaklık olursada iyi olur
Not: Kulaklığın türü olarak kulak üstü kulaklığı kast etmedim kulak içi kulaklığı kast ediyorum airpods gibi yani
VirusTotal tam olarak nasıl çalışıyor
Merhaba genelde bu soruyu hep hile yapımcıları sorar onların yaptığı hileyi VirusTotal'e atıp sonuçlar şöyle çıktı deyince genelde hepsi sinirlenir hemen şu klasik sözü söyler "VirusTotal nasıl çalışıyor biliyorsunmu sen? * aynen böyle derler yok deriz nasıl çalışıyor diye sorarız ama cevap vermezler tabii hile sonuçta VirusTotal'de temiz çıkmasını bende beklemiyorum ama ne bileyim hiç olmazsa 20-30 tane şirket virüs değil uyarısı falan verse bir atıyorum dosyayı sadece birkaç tane şirket virüs değil diyor kalanları hep virüs diyor insan da böyle olunca şüpheleniyor ama bazı hileler var VirusTotal'de temiz çıkıyor bazılarının sonucu berbat çıkıyor yani kısacası bu VirusTotal'in nasıl çalıştığını anlatacak biri var mı?
Telefonun sesini tuş kullanmadan ayarlama
Merhabalar telefonu eskitmemek için elimde geleni yapıyorum o yüzden telefonun ses açma kapama tuşlarını fazla kullanmak istemiyorum çünkü gün içinde telefonu çok uzun süre kullanmam gerekiyor o yüzden tuşlar çabuk eskiye bilir bu yüzden telefonun sesini ekrandan ayarlayabilirmiyim düğmelere basmadan
Bunun bir yöntemi varmı?
Not:Telefonum xiaomi ve galerisinde bir video açtığım zaman sesi tuşlara basmadan ekranın sağında elimi yukarı veya aşağı kaydırarak ayarlayabiliyorum galerisinin özelliği bu o yüzde yt instagram gibi platformlarda ayarlayamıyorum
Neden hiç kampanyalı laptop yok?
Merhaba aşağıdaki linklerdeki gibi bilgisayarlar illaki kesinlikle bir yerde karşınıza çıkmıştır ne bileyim rtx 4060 lı sistem 15-20 bin liraya satılıyor kampanya bittiğindeyse fiyatı 60 bin liraya kadar çıkıyor ama bu kampanyalı bilgisayarlar hep masaüstü oluyor ve internette hiç dizüstü bu şekilde indirimli laptop görmedim varsa link atma şansınız var mı?
Not:Yıllarca 2 çekirdekli işlemci kullandım ve 97 dereceyi buluyordu laptopum ve aşırı kasıyordu o yüzden gaming laptop atarsanız sevinirim fiyatı Max 20-25k olursa iyi olur
https://www.gencergaming.com/glarung
https://www.incehesap.com/taurus-bronze-oyuncu-bilgisayari-fiyati-45487/
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 21
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.139 (Bu ay: 722)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic