Sıkıştırmalı barfiks çubuğu atar mısınız?
Kiracıyım duvara montelemeli barfiks çubuğu alamam çevirip duvara sıkıştırmalı barfiks çubukları varmış aradım bulamadım bilen varsa atabilir mi?
Shopier güvenli mi?
Bahsettiğim gibi Shopier güvenlimi bu Shopier ne tam olarak çözemedim ondan böyle bir konu açma gereksinimi duydum bu Shopier normal Trendyol, Hepsiburada gibi alışveriş sitesi değil mi mesela bir kişinin Shopier hesabından alışveriş yapınca kart bilgilerimi göremiyor değil mi para Shopier'e gidiyor Shopier'den de satıcıya aktarılıyor değil mi? Shopier aracı site yani benmi yanlış biliyorum.
Auto clicker nasıl ayarlanır
Merhaba Instagram hesabımda beğenilmiş fotoğrafları silmek için Auto clicker ayarladım çok fazla fotoğraf var zamanımdan gitmememesi için böyle bir şey yapıyorum fakat Auto clicker 1 kere çalışıyor 2. de kafayı yiyor süreleri hepsi 300 milisaniyede süreleri nasıl ayarlamalıyım yardımcı olabilecek var mı uygulamanın mantığını çözemedim.
Redmi Buds 6 Lite ses gecikmesi
Uzun süredir kullanıyorum, her özelliğiyle inanılmaz bir kulaklık. Gayet güzel gürültü engelleme özelliği de oldukça işlevli ve şarjı da çok iyi gidiyor. Fakat kulaklıkta, özellikle oyunlarda, inanılmaz ciddi ses gecikmesi oluyor; 3 hatta 4 saniyeye kadar ses geç gelebiliyor. Diğer platformlarda ise (YouTube vs.) 1 saniye veya daha az bir ses gecikmesi var. Sadece bende mi var bilemiyorum, kulaklığı kullanan biri aydınlatabilir mi? Böyle sorunlar yaşayan var mı? Kulaklık sanırım yeni çıkmış ve böyle sorunlar olabileceği için geri iade etmedim. Yeni çıkan şeylerde böyle sorunlar olabilir diye yazılım güncellemesiyle çözerler diye düşündüm. Yaklaşık 7-8 aydır elimde. Sizce iade etmeli miyim? Bu arada genelde böyle ses gecikmesiyle ilgili çok bir çözüm yok; hatta böyle bir sorun da çok yaygın değil. Çünkü internette araştırdım, bu sorunla ilgili çok bir çözüm yok. Ben tüm çözümleri denedim, kulaklıkları sıfırladım ama maalesef olmadı. Kullanan varsa böyle bir sorun yaşıyor mu, bana bilgi verebilir mi? Ve sizce kulaklığı iade etmeli miyim?
USB Bellekte uygulama açılabilir mi?
Merhaba bir uygulama veya oyun indireceğim ve bu oyunu kurarken kuruluk bölgesini USB bellek olarak seçip USB belleğe kurdum o oyunu, uygulamayı açabilme ihtimalim var mı ve eğer açılırsa USB bellekte mi çalışır bu uygulama ve eğer diyelim ki bu uygulama virüslü USB bellek mi etkilenir yoksa bilgisayar mı?
Not: USB bellekte oyun oynamak, uygulama açmak için USB belleğin okuma yazma hızının iyi olması gerektiğinin farkındayım aşağıya uyarı yazmanıza gerek yok.
Yapay zeka önerir misiniz
Merhaba sosyal medyada hep karşıma çıkıyordu işte resim yapabilen yapay zekalar hayal ettiğimiz düşündüğümüz şeyleri yapan yapay zekalar bunlardan Türkçe dil destekleyen adamakıllı bildiğiniz yapay zeka var mı acaba hiçbir gün lazım olacağı aklıma gelmemişti logo tasarlatacağım çünkü
Not: Birkaç yapay zeka buldum fakat sanırım Türkçe desteklemedikleri için logoya yanlış veya tuhaf kelimeler harfler eklediler bu şekilde bir hatayla karşılaşmayacağım bir yapay zeka atarsanız sevinirim.
hesap.com.tr rezilliği
Selamlar öncelikle hesap.com.tr de benim de bir üyeliğim vardı ve arada sırada bu sitede yapılan çekilişlere katılıyordum bu siteden bir miktar para kazanmıştım fakat parayı harcamadım aylarca durdu öyle sonra telefon numarama harcanmamış bakiyeniz bulunmaktadır bu bakiyeyi harcayınız tarzından mesajlar geliyordu en son girdim ilan pazarında birçok onaylı satıcının ve 20000-40000 civarında başarılı teslimatı olan satıcı gördüm ve bende bu satıcılardan hesap aldım hesapların hiçbirine elbette giremedim tabii ki her seferinde site üzerinden iade ettim hatta denemek için bir satıcıdan 3 tane hesap aldım tek tek gene hiçbirine girmedi iade işlemi de oldukça uzun sürüyordu zaten streamable platformuna video yükleyip iade işlemi başlatıyordunuz bende bu işten sıkıldım ve Şikayetvar'dan şikayet oluşturdum satıcıların banlanması gerektiğini söyledim daha sonra WhatsApp üzerinden ulaştılar para iadesi yapıldığını söylediler ama bunu zaten bende biliyordum para iadesinin yanında bir de satıcıların kısıtlanması gerektiğini söyledim fakat bana hiçbir bilgi vermediler sadece robot gibi para iadesi dediler ve Şikayetvar üzerinden de bizi değerlendirmeyi unutmayınız dediler bende girdim müşteri temsilcisi satıcılarla ilgili bir bilgi vermediği hatta satıcı kelimesini hiç ağzına almadığı sadece paradan bahsettiği için 4 yıldız verdim sonra WhatsApp üzerinden tekrar darladılar 5'e çeviriniz diye bende 1'e düşürdüm böyle olunca ardından da baktılar silmiyorum markayı karalamaktan dava açacaklarını söylediler böyle bir şey yapabilirler mi uzman biri bilgi verebilir mi?

UDP Server nedir
İnternette sağda solda ücretsiz internet adı altında böyle şeyler paylaşıldığını gördüm dosya mı uygulama mı nedir hiç bilmiyorum bunlar ne oluyor nasıl işliyor legal mi bu paylaştıkları dosyalar temiz mi virüs varmı yani nedir bu udp server dosyaları
Robot süpürge önerir misiniz
Merhaba robot süpürge alacağım belli bir bütçem yok ama 30000 lirayı geçmezse iyi olur robot süpürgeler hakkında en ufak bir bilgim yok nasıl çalışıyor temiz yapıyor mu bir odanın her tarafını temizliyor mu önüne engel çıkınca nasıl bir tepki veriyor hiçbir fikrim yok bunları da açıklarsanız sevinirim tanıdıklarıma sorduğumda robot süpürgeyi hiç tavsiye etmediler bomboş bir alet olduğunu pek temiz yapmadığını söylediler sizin görüşleriniz neler yazarsanız sevinirim ayrıca benim için önemli olan çekiş gücü çekiş gücü yüksek bir şey olursa iyi olur bir de ıslak temizleme diye bir özellik de duymuştum özellikleri güzel, fazla bir robot süpürge olursa iyi olur.
Flash bellek İle televizyona neler yapılabilir?
Merhaba bir tane dijitsu marka televizyon var elimde wifi yok youtube yok sadece kanallar vs. var acaba USB flash bellek ile bu televizyona neler yapabilirim mesela telefonda twrp kurup oradan rom vs kuruyoruz ya onun gibi bir şey yapabilir miyiz ne bileyim flasha bir yazılım atıp televizyonu telefondan kapayıp açma veya herhangi başka bir şey yapamıyor muyuz ya :(
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 30
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.809 (Bu ay: 1.373)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic