Robot süpürge önerir misiniz
Merhaba robot süpürge alacağım belli bir bütçem yok ama 30000 lirayı geçmezse iyi olur robot süpürgeler hakkında en ufak bir bilgim yok nasıl çalışıyor temiz yapıyor mu bir odanın her tarafını temizliyor mu önüne engel çıkınca nasıl bir tepki veriyor hiçbir fikrim yok bunları da açıklarsanız sevinirim tanıdıklarıma sorduğumda robot süpürgeyi hiç tavsiye etmediler bomboş bir alet olduğunu pek temiz yapmadığını söylediler sizin görüşleriniz neler yazarsanız sevinirim ayrıca benim için önemli olan çekiş gücü çekiş gücü yüksek bir şey olursa iyi olur bir de ıslak temizleme diye bir özellik de duymuştum özellikleri güzel, fazla bir robot süpürge olursa iyi olur.
Flash bellek İle televizyona neler yapılabilir?
Merhaba bir tane dijitsu marka televizyon var elimde wifi yok youtube yok sadece kanallar vs. var acaba USB flash bellek ile bu televizyona neler yapabilirim mesela telefonda twrp kurup oradan rom vs kuruyoruz ya onun gibi bir şey yapabilir miyiz ne bileyim flasha bir yazılım atıp televizyonu telefondan kapayıp açma veya herhangi başka bir şey yapamıyor muyuz ya :(
Kablosuz Bluetooth kulaklık önerir misiniz
Merhaba dışarıya çok fazla ses kaçırmayan bir Bluetooth kulaklık önerir misiniz özellikle dışarıya çok ses kaçırmaması benim için iyi olur ona göre öneri yaparsanız sevinirim gaming kulaklık olursada iyi olur
Not: Kulaklığın türü olarak kulak üstü kulaklığı kast etmedim kulak içi kulaklığı kast ediyorum airpods gibi yani
VirusTotal tam olarak nasıl çalışıyor
Merhaba genelde bu soruyu hep hile yapımcıları sorar onların yaptığı hileyi VirusTotal'e atıp sonuçlar şöyle çıktı deyince genelde hepsi sinirlenir hemen şu klasik sözü söyler "VirusTotal nasıl çalışıyor biliyorsunmu sen? * aynen böyle derler yok deriz nasıl çalışıyor diye sorarız ama cevap vermezler tabii hile sonuçta VirusTotal'de temiz çıkmasını bende beklemiyorum ama ne bileyim hiç olmazsa 20-30 tane şirket virüs değil uyarısı falan verse bir atıyorum dosyayı sadece birkaç tane şirket virüs değil diyor kalanları hep virüs diyor insan da böyle olunca şüpheleniyor ama bazı hileler var VirusTotal'de temiz çıkıyor bazılarının sonucu berbat çıkıyor yani kısacası bu VirusTotal'in nasıl çalıştığını anlatacak biri var mı?
Telefonun sesini tuş kullanmadan ayarlama
Merhabalar telefonu eskitmemek için elimde geleni yapıyorum o yüzden telefonun ses açma kapama tuşlarını fazla kullanmak istemiyorum çünkü gün içinde telefonu çok uzun süre kullanmam gerekiyor o yüzden tuşlar çabuk eskiye bilir bu yüzden telefonun sesini ekrandan ayarlayabilirmiyim düğmelere basmadan
Bunun bir yöntemi varmı?
Not:Telefonum xiaomi ve galerisinde bir video açtığım zaman sesi tuşlara basmadan ekranın sağında elimi yukarı veya aşağı kaydırarak ayarlayabiliyorum galerisinin özelliği bu o yüzde yt instagram gibi platformlarda ayarlayamıyorum
Neden hiç kampanyalı laptop yok?
Merhaba aşağıdaki linklerdeki gibi bilgisayarlar illaki kesinlikle bir yerde karşınıza çıkmıştır ne bileyim rtx 4060 lı sistem 15-20 bin liraya satılıyor kampanya bittiğindeyse fiyatı 60 bin liraya kadar çıkıyor ama bu kampanyalı bilgisayarlar hep masaüstü oluyor ve internette hiç dizüstü bu şekilde indirimli laptop görmedim varsa link atma şansınız var mı?
Not:Yıllarca 2 çekirdekli işlemci kullandım ve 97 dereceyi buluyordu laptopum ve aşırı kasıyordu o yüzden gaming laptop atarsanız sevinirim fiyatı Max 20-25k olursa iyi olur
https://www.gencergaming.com/glarung
https://www.incehesap.com/taurus-bronze-oyuncu-bilgisayari-fiyati-45487/
ROM portladım fakat wifi çalışmıyor
Wifi çalışmıyor ve mac adresinde 20:0:0:0:0 gibi bir şey yazıyor anlayan varsa yardım edebilir mi?
Herhangi bir Android cihaza TWRP nasıl yüklenir?
Selam cihazın bootloader kilidini açtım fakat laptopu birisinin alması gerektiği için twrp yüklerken kapamak zorunda kaldım ve cihaz çöktü cihaz Sony Xperi Z1
Sony Xperia Z1 TWRP ve ROM nasıl kurulur?
Sony Xperia Z1 telefona rom yükleyeceğim ama telefonda twrp bile yok nasıl yapılacağını tam olarak bilmiyorum daha önce başka bir cihazıma sp flash tool üzerinden twrp yüklemiştim ama bunda nasıl yapacağımı bilmiyorum
Ayrıca ROM kurulumunu anlatmanıza bence gerek yok zaten twrp kurduktan sonra romu twrp den yükleme bölümünden kurabilirim rom hakkında bir notunu veya uyarınız varsa yazmayı unutmayın kurulum eğer farklıysa onu da anlatın
Bu arada romu kurduktan sonra magisk kurup root atcam oradan da kernel aduitor, androoster gibi performans tweak uygulamaları indirip telefonu normal şekilde kullanacağım haberiniz olsun
Bu arada atabileceğiniz en yüksek sürümlü romu atabilirseniz sevinirim
Bu arada romu atarken aldığınız sitenin linkini atın kendiniz indirip dosya yükleme sitelerine koyup buraya da o linki atmazsanız sevinirim
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 17
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.148 (Bu ay: 185)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı