Ender 3 V3 SE Baskı Hataları
Öncelikle merhaba arkadaşlar hobi amaçlı ender 3 v3 se model yazıcı satın aldım. 2 hafta kadardırda birşeyleri öğrenmeye çalışıyorum. Kendimi geliştirmek adına bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Çok basit bir baskı yaptım fakat birden fazla hata mevcut baskıda , birkaç sorum var bunlarla ilgili
- En üst katmanda neden boşluk kalıyor bunun için ne yapmalıyım ?
- Dairenin içindeki destekler çok yapışıyor ve sökmesi çok zahmetli oluyor bunun sebebi nedir ?
- Düz daire çizerken dışarıya taşma sebebi nedir ?
Ender marka filament kullanıyorum. Ultimaker Cura programında ayarlıyorum baskıyı. 195 derecede 100 hızla basıldı bu parça Şimdiden teşekkürler
Güç kaynağı sistem için yeterli mi
Yeni ekran kartı aldım fakat güç kaynağı yeterli gelecek mi bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
Psu: Hadron HD412 Power Supply 500W
Anakart: MSI A320M-A PRO 3200MHz(OC) DDR4 Soket AM4 HDMI DV
İşlemci: AMD Ryzen 3 1200 3.1GHz 8MB Önbellek 4 Çekirdek
RAM: GSKILL 8GB Ripjaws V Siyah 3200MHz CL16 DDR4 X2
Mevcut Ekran Kartı : Asus R7 265 DirectCU II GDDR5 2GB 256Bit
Yeni Ekran Kartı : ZOTAC GeForce RTX 3060 TWIN EDGE GAMING 8GB GDDR6 128Bit NVIDIA
SSD : SanDisk Ultra 3D 500GB 560MB-530MB/s Sata 3 2.5" SSD
Siyah Ekran
Selamın aleyküm arkadaşlar şöyle bir sorunla karşılaştım 19 inç lcd monitörle sadece cs oynarken sisin içine girdiğimde ekran komple gidiyordu , 2-3 saniye sonrada geri geliyordu. Bugün monitörü değiştirdim ve ondan sonra csnin ana ekranında sürekli kopmalar olmaya başladı şu an bu mesajı yazarken bile 2 kere koptu görüntü bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Not:8 gb ramim vardı bugün aynı ramden 1 tane daha aldım acaba ondan kaynaklı bişey olma ihtimali var mıdır ?
Sistemim
Ryzen 3 1200
16 gb ram
Asus R7 265
DP kablosu ile bağlıydı onu çıkarıp hdmi taktım siyah ekran düzeldi fakat şu an görüntüde titreme var ara ara
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 370 (Bu ay: 29)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware