Devamsızlıktan Kalmak ve GNO
Geçen sene kazandığım bölüme hiç gitmedim hem devamsızlıktan kaldım hem de not ortalamam 0. Bu sene başlayacağım ama öğrenci belgemde 2. Sınıf (Pasif Öğrenci) yazıyor, ben mezun olunca geçen seneki 0 olan ortalamam Diploma Puanımı etkiler mi? O dersleri bu sene tekrar alacağım ve sınavlarına gireceğim ama ilk yıl puanını 0 alır diye aklıma takıldı. O dersleri tekrar alıp notları yükselince 1. sınıf puanım yükselmiş olur mu? Bilenler fikrini yazarsa çok sevinirim
Bölümler arası yatay geçiş
Merhaba arkadaşlar bu sene Otomotiv Müh. kazandım, bu bölüm malumunuz Makine Müh. ile çok benzer bir müfredata sahip. Bölümü okurken yatay geçişle Makine Müh. geçiş yapabilir miyim?
Otomotiv Mühendisliği ve Geçiş
Merhaba arkadaşlar bu sene Otomotiv Müh. kazandım, bu bölüm malumunuz Makine Müh. ile çok benzer bir müfredata sahip. Bölümü okurken yatay geçişle Makine Müh. geçiş yapabilir miyim?
Sizce hangisi daha avantajlı?
Arkadaşlar sizce şehrimde kalıp Gazi Üni. Otomotiv Müh. mi yoksa Selçuk Üni. Makine Müh. mi daha avantajlı? Gazi'nin ilk 10'da bir üniversite olması ve Ankara'da olması büyük şirketlere işe girmede öne çıkarır mı? (Bu iki bölümden birini okuyacağım)
Sizce hangisi daha avantajlı?
Arkadaşlar sizce şehrimde kalıp Gazi Üni. Otomotiv Müh. mi yoksa Selçuk Üni. Makine Müh. mi daha avantajlı? Gazi'nin ilk 10'da bir üniversite olması ve Ankara'da olması büyük şirketlere işe girmede öne çıkarır mı? (Bu iki bölümden birini okuyacağım)
Türkiye'nin En Yaşanabilir Şehirleri - Youtube
Öncelikle bu videoyu Türkiye şehir bazında ilk kez yapan kanal olmanın sevincini yaşıyorum; HDI: Human Development Index (Türkçe: İGE, İnsani Gelişim Endeksi) araştırması her yıl Birleşmiş Milletler tarafından açıklanır. Bu araştırma ülkeler bazında yapılırken bazı kuruluşlar şehir ve bölge bazında da araştırmalar yapabiliyor. Türkiye ile ilgili internette böyle bir video bulamadım ve ben yapmaya karar verdim. Uzun uğraşların sonucu bu videoyu sizlerle buluşturmuş oldum. İyi seyirler! ______________ ABONE olarak destek olabilirsiniz✅ 👍👍🏻VİDEOYU BEĞENMEYİ UNUTMAYIN, DESTEĞİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER! Instagram: @TlgUnal Facebook: https://www.facebook.com/TolgaUnalFb/ #TolgaÜnal #TLG #Youtube #TLGtolga ______________
Türkiye için şehir bazında yapılan ilk araştırma videosunu Youtube'ye yükledim. Video sizce nasıl olmuş? Desteğinizi bekliyorum beğenmeyi unutmayın
Herkese merhaba tercihler 2 gün sonra bitiyor. Konya'da Selçuk veya Konya Teknik Üni. mühendislik düşünüyorum. Mezun olunca üniversite ismi çok büyük bir etken mi yoksa önemli olan yapılan projeler, not ortalaması gibi kişiye bağlı değişkenler mi sizce?
Herkese iyi tercihler, 2 sorum var
birincisi: diyelim ki Teknoloji fakültesinde okuyan birisiyim, aynı bölümün başka üniversitesinde (Mühendislik fakültesi) geçiş yapabilir miyim?
ikincisi: Türkçe mühendislikten başka veya aynı üniversitenin İngilizcesine geçiş yapılabiliyor mu?
Selçuk vs Konya Teknik Üni.
Arkadaşlar merhaba ben Gazi Otomotiv Müh. 1. sınıftaydım ve okulu 1 ay gidip bıraktım. Elektrik-elektronik okumak istiyorum ve bu sene tekrar sınava girip 175k aldım (daha iyi bekliyordum ama yığılma yine oldu.)
Selçuk Üni. Müh. Fakültesi Konya Teknik Üniversitesine taşınmış ve 2 gün önce Konya'ya gidip her iki üniversiteyi de gezdim ve bilgi aldım. Sizce hem Teknik Üni. olduğu için hem de Müh. Fakültesi olduğu için Konya Teknik mi yoksa kökeni ve ismi olduğu için Selçuk Üni. mi dersiniz? İkinci öğretim seçmeyi düşünüyorum
Selçuk Üni. Teknoloji Fakültesi olarak geçiyor. Gazi'de de bölümüm Teknoloji fakültesindeydi. Sizce hangisine gitmeye değer? Her iki üni de kendini övdü.
Konya Teknik mi Selçuk Üni. mi?
Herkese merhaba bildiğiniz üzere bugün tercih işlemleri başladı. 3. kez mezuna kalmış ve yığılmadan nasibini almış biri olarak artık YKS olayını bitirip bir yere gitmem gerektiğine eminim. Ankara'da yaşıyorum sizce Konya Teknik Üni. Elektrik-Elektronik mi Selçuk Üni. Elektrik Elektronik müh. mi dersiniz? Selçuk Üni'deki Teknoloji Fakültesi, Konya Teknik'deki Mühendislik Fakültesi. Selçuk'un adı var ama nitelik olarak emin olamadım. Cevaplarınızı merakla bekliyorum
Meslek: Öğrenci
Tolga Ünal, Normal olmayan bir insan! |
Tolga Ünal, Normal olmayan bir insan! Youtube: TLG-Tolga |
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 38
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.999 (Bu ay: 105)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar