Masaüstü USB Vantilatör Önerisi
Merhaba arkadaşlar,
İstanbul, sıcakların artmasıyla beraber çekilmez bir hale geldi. Ben de bilgisayar kullanırken az da olsa serinlemek için USB'den gücünü alan bir masaüstü vantilatör almayı düşündüm. Bunun dışında, içine su veya buz konulabilen soğutucular da varmış. Bütçemin limiti yok bu tarz küçük bir alışveriş için.
Önerilerinizi rica ediyorum.
Masaüstü USB Vantilatör Önerisi
Merhaba arkadaşlar,
İstanbul, sıcakların artmasıyla beraber çekilmez bir hale geldi. Ben de bilgisayar kullanırken az da olsa serinlemek için USB'den gücünü alan bir masaüstü vantilatör almayı düşündüm. Bunun dışında, içine su veya buz konulabilen soğutucular da varmış. Bütçemin limiti yok bu tarz küçük bir alışveriş için.
Önerilerinizi rica ediyorum.
UYAP'tan Gelen SMS
Merhaba arkadaşlar,
Uyap SMS isimli bir göndericiden dosya numarası ve uzlaştırmacı bilgilerini içeren bir mesaj geldi. UYAP vatandaş portalından sorguladığımda böyle bir dosya görünmüyor. Kaldı ki başımdan yakın zamanda bir olay da geçmedi.
Vatandaş portalında neden görünmüyor olabilir? Dolandırıcılık olma ihtimali olabilir mi? Mesajda yazan uzlaştırmacının ismi alternatifcozum.adalet.gov.tr sayfasında görünüyor ama detayı yok.
Turknet Gigafiber Ümraniye'ye Gelecek mi?
Merhaba arkadaşlar,
Ümraniye, Parseller Mah.sinde oturuyorum. Burası veya çevresi için Turknet'in bir planı var mı?
Türk Telekom'dan Sonra Hangisine Geçilir?
Merhaba arkadaşlar,
İstanbul/Ümraniye için Türk Telekom'dan sonra hangi ISP tercih edilir? Şu anda 100 Mbps paketini kullanıyorum ve gecikme değerlerinden oldukça memnunum.
CS2 ve LoL'ün Frankfurt sunucusunda 35 ms pingle oynayabiliyorum.
Türk Telekom Fiberden Kablonet'e Geçilir mi?
Sanırım Türk Telekom'un altyapısı üzerinden internet vermeye başlamışlar. Türk Telekom'un eve kadar fiber altyapısıyla nasıl performans alırım, İstanbul'da kendi POP noktaları var mı?
Superonline Parseller Mah. Ümraniye Altyapı Çalışması
Merhaba arkadaşlar,
Bugün Karadeniz Cad. üzerinde Derman Dondurma ile Şok Market arasında fiberoptik altyapı çalışması olduğunu gördüm.
Bilgisi olan var mı?
Merhaba arkadaşlar, FPS oyunlarını sıkça oynayan ve Türk Telekom'dan sıkılmış biri olarak NetSpeed'e geçmeyi düşünüyorum. Bu konuda bana yardımcı olmanızı rica ediyorum.
NetSpeed kullanıcıları aşağıdaki sunuculara olan gecikme değerlerini ve hangi şehirde olduklarını belirtebilir mi?
149.154.154.90
158.255.214.100
37.235.48.250
Valve Viyana Ping Değerleri
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 33
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.230 (Bu ay: 130)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar