Merhaba iyi günler. Bugün klavyemin pis olduğuna karar verip bir temizlik yapma kararı aldım. Tuşları çıkardıktan sonra tuşları önce hafif sıcak suda sonrasında sıcak suda yıkadım. Ardından yaklaşık bir buçuk saat havluya sardım ve beklettim. Son olarak tüm tuşları taktım herhangi bir sorun yokken yaklaşık bir saat sonra "FN" ve "bir" tuşları çalışmamaya başladı. Yeniden başlatmayı, güncellemelerini yapmayı, birkaç kez kablosunu çıkarıp takmayı ve profil değişmeyi denedim ancak düzelmedi.
Modeli: ASUS ROG STRIX Scope nx red TKL Deluxe.
Ayrıca anahtarlardan rastgele birinin fotoğrafı ekte mevcut.
RTX 3060M Düşük performans
Merhaba iyi günler. Dün Call of Duty Warzone 2.0 Battleroyale'de aynı bilgisayara sahip bir başka kimsenin benden %40 oranında daha yüksek FPS aldığını gördüm. Ben de bilgisayarımı teste sokmaya karar verdim. İşlemcim Ryzen 5 5600H, 17620 puan alarak kendi ortalama puanının biraz üstünde puan aldı. Ancak ekran kartım RTX 3060M, ortalama puanının yarısını bile alamıyor. Bilgisayarım 16 gün sonra ilk yılını tamamlayacak. İlk yılına göre çok daha fazla ısınıyor. İlk yılında işlemcim GTA'da 78 derece alırken Ryzen Controller'dan sınır koymadığımda 99-100 derece sınır olarak 85 derece koyduğumda FPS kaybı olmadan 85-87 derecede takılabiliyor. Ekran kartı sıcaklığı en ekstrem ânda 78 gördü normalde 70 derecelerde takılıyor. OC yapmak dışında ekran kartımın performansını nasıl normale çıkartırım?
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 164 (Bu ay: 3)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware