WWE 2K24 Graphics device removed hatası
Arkadaşlar oyuna girerken birkaç saniye sonra böyle bir hata alıyorum bunun sebebi ve çözümü nedir acaba ?
Graphics device removed
GPU aygıt örneği askıya alınmış. Uygun eylemi belirlemek için GetDeviceRemovedReason komutunu kullanın.
Wwe network hesabı olan birisi varmı
Arkadaşlar bu gece Royal Rumble var sizden ricam olacak elinizde WWE network hesabı olan birisi sadece bu gecelik verme şansı varmıdır acaba;)
Bedava WWE network hesabı nasıl bulabilirim
Arkadaşlar bedava WWE network hesabı bulabileceğim bir yer varmıdır acaba
Telefonumda ultra hdr aktif olacak mı?
Arkadaşlar Android 14 kamera Ultra HDR gelecek ve sanırım desteklenen telefonlarda bu özellik kullanılacak. Şimdi benim cihazda da kullanılacak mı bu özellik acaba? Destekliyor mu bilmiyorum. Model: A04s.
wwe 2k20 açılmıyor
arkadaşlar öncelikle şunu söyleyeyim oyun steamde olmadığı için ne yazzık ki korsan indirdim ve oyunu kurdum sonra tıkladım beyaz ekran geldi 5-6 saniye sonra masaüstüne attı bunun çözümünü biliyorsanız aydınlatırsanız sevinirim.
uefi desteklemeyen bilgisayara uefi kurulur mu?
Arkadaşlar bios modum eski asus intel b75 anakart kullanıyorum sistemim uefi desteklemiyor ama yinede rufustan uefi yani gpt olarak ayarlasam problem olurmu? Eğer olmazsa başka şekil yapmanın bir yolu varmıdır acaba?
Bedava wwe nereden izleyebilirim
Arkadaşlar bu gece summerslam var ve izlemek istiyorum network 10 dolar açıkçası vermek istemedim bildiğiniz bir yöntem varımdır acaba. (Watchwrestling önermeyin çok kasıyor)
Intel b75 anakart BIOS'ta Secure Boot menüsüne girme
Merhaba arkadaşlar. FIFA 23 indirdim ama Secure Boot açmak için BIOS ekranına girmeye çalışıyorum ama bir türlü giremiyorum. Anakartım Intel b75. sistem bilgisi bölümünde BIOS modunun karşısında eski yazıyor ve güvenli önyükleme durumu karşısında desteklenmiyor yazıyor. Ne yaptıysam giremedim şu menüye. Bu arada gelişmiş başlangıç kısmında yeniden başlattım ama bu sefer de UEFI donanım yazılımı ayarları sekmesi çıkmadı ve son olarak tüm BIOS tuşlarını denedim ama yine olmadı dünden beri izlediğim video kalmadı. Yardım ederseniz sevinirim.
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.045 (Bu ay: 42)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware