Merhaba iyi forumlar.
Ali'den aldığım 10.5 inç taşınabilir monitörüm yeni elime ulaştı. Laptop ile kullanırken ilk taktığımda gayet güzel görüntü alıyorum. Fakat aradan 45dk 1 saat gibi süreler geçtiğinde ekranda çizgiler belirmeye başlıyor. HDMI - Mini HDMI ve TypeC - TypeC bağlantıların ikisini de denedim fakat sonuç aynı. İşin garip kısmı siyah ekranda beliren kırmızı çizgilerin üzerine imleci getirdiğimde 1 saniyeliğine kırmızılık kayboluyor. Sorun neden olabilir?
Fotoğrafları ve videoyu aşağıya bırakıyorum.
Merhabalar.
Ana konuya yazmama rağmen sanırım güncel bir konu olmadığı için cevap bulamadım.
Elimde yaklaşık 1.5 senedir kullandığım bir Tab S6 Lite tabletim var. Ekranın sol tarafında çerçeveye yakın yerlerde SPen tam dokunduğum yeri değil de biraz daha üst tarafını algılıyor. Haliyle uzun uzun not tuttuğum dönemlerde can sıkıcı olabiliyor. Bu yüzden daha önce cihazı garantiye göndermiştim. Cihazın ekran değişimi yapıldı fakat soruna bir çözüm oluşturmadı.
Bu sorunu daha önce yaşayan veya çözümünü bilen kullanıcılar var mı? Sizce cihazı garantisi bitmeden tekrar garantiye göndermeli miyim?
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 166 (Bu ay: 1)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Android Tabletler