Bildirim
1
@123bom
"er": Geleneksel rütbe sistemi koşulları geçerlidir.
Diğer rütbeleri gör
Gönderileri
merhaba arkadaşlar altyapı yetersizliğinden dolayı taşındığımız yeni binaya internet vermediler, bende geçici olarak da olsa komşudan internet çektim ve bunu modeme bağlayıp modemden yayılmasını istiyorum internetin
Alıntı
metni:öncelikle göründüüğü gibi ağ ayarlarından genişbant a tıkladım ve köprü olarak ayarladım 1. olanı 2. olanda öyle bişe yapamıyorum zaten
Alıntı
metni:ikinci olarak Ip aderisini değiştirip dhcp ve IPv6 yı devre dışı bıraktım.
bunları yaptıktan sonra yeniden başlattım ama herhangi bir porta çektiğim internet kablosunu taktığımda ve o modeme bağlandığımda internet yok hatası alıyorum. kabloda ise bir sorun yok çünkü o kablo laptobuma bağlı ve mobil ortak erişim yaparak dağıtıyorum eve fakat bu laptobu tek bir yerde kalmaya zorluyor ve benimde ders çalışmak için laptobu yanıma alınca evdekiler internete bağlanamıyor.
bu konu hakkında ne yapabilirim?
Resimler
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 159 (Bu ay: 32)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Modem, Router, Wi-Fi Adaptör, Menzil Arttırıcı ve Diğer Network Ürünleri
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 159 (Bu ay: 32)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Modem, Router, Wi-Fi Adaptör, Menzil Arttırıcı ve Diğer Network Ürünleri
Mesajları
İkinci El Referansları