Sonuçlar neden SMS atılmıyor?
O kadar para fln veriyoz neden adaylara mesaj gitmiyor böyle uğraşıyoruz?
Ekran koruyucusu önerisi? Ders için
Arkadaşlar tıpta kullanmak için ipad aldım.Bir de ekran koruyucusu almam lazım ama zibilyon tane şey var paperlike öneriliyor genelde ama görüntü bozuluyor cart curt diyorlar.Kullanan arkadaşlar önerebilir mi hangisini alayım?
Ekran koruyucusu önerisi? Tıp için
Arkadaşlar tıpta kullanmak için ipad aldım.Bir de ekran koruyucusu almam lazım ama zibilyon tane şey var paperlike öneriliyor genelde ama görüntü bozuluyor cart curt diyorlar.Kullanan arkadaşlar önerebilir mi hangisini alayım?
tıp için tablet ve vergi indirimi
Bu sene tıp okuyacağım.İpad air 5 almayı düşünüyorum,apple'da kalem dahil 19.5k öğrencilere özel.Bir aralar öğrenciye teknolojide vergi indirimi gelecek deniyordu.Sizce beklemeli miyim,yoksa yerleştirme sonucu gelince direkt alayım mı?
Tıp için tablet ve vergi indirimi?
Bu sene tıp okuyacağım.İpad air 5 almayı düşünüyorum,apple'da kalem dahil 19.5k öğrencilere özel.Bir aralar öğrenciye teknolojide vergi indirimi gelecek deniyordu.Sizce beklemeli miyim,yoksa yerleştirme sonucu gelince direkt alayım mı?
Akredite olmayan tıpa gitmek?
Sbü izmir tıp düşünüyorum ancak şu an akredite değil mezun vermedikleri için.Ben girdikten sonra (3-4 yıl) akredite olursa yine usmle sınavına fln girebilir miyim? Sorun olur mu?
Tıp için Isparta vs İzmir?
Antalyalı biri olarak ailem sdü yazmamı istiyor,yakın,ucuz vs diyerek.Ben de ikçü ve sbü izmir yazmayı da istiyorum 12.5k yaptım.Sizce haklılar mı güzelce sdü yazıp rahatıma mı bakmalıyım?
12500 tıp önerisi?
Bu sıralamayla hangi tıplar yazılır? Antalyada yaşıyorum.
İzmir sbü tıp vs ikçü tıp
İzmirde tıp olarak hangisini önerirsiniz?
İzmir sbü tıp vs ikçü tıp
İzmirde sbü tıp mı yoksa ikçü tıp mı daha iyidir.Sıralamalar aynı,sbü de egede okunuyor galiba.
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 50
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.994 (Bu ay: 26)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar