Oyun oynarken pc kapanıyor.
(Boşta işlem yaparken pc de herhangi bir sıkıntı yok çok hızlı çok akıcı ancak oyuna girdiğimde ortalama 30 40 dk içinde yük altında kendini kapatıyor. Son yaptığım işlemler: bir önceki gün ramlerden biri oturmamış 8gb görünüyordu ram ona rağmen kapanma olmadı onu oturttum 16 gb görünüyor şuan, birde valorant oynayabilmek için biosta secure boot açtım tpm 2.0 ı açtım csm den uefi ye aldım falan filan dün de oynadım valorant kapanma olmadı. Kapanma sadece bugün başladı. Ekstra verebileceğim bilgi bir de "raw accel" kullanıyorum mouse ivme kazandırması için onu kurdum bugün kullandım. Lütfen yardımcı olabilir misiniz power 550 watt o mu yetmiyor ramlerle ilgili bir sorun mu var yoksa başka bir sorun mu var?)
Böyle bir sorunum vardı power değiştirdim fsp 650 watt %90 ve üzeri altın sertifikalı power aldım, sorun bir süredir yoktu çoğu zaman pc kapanmıyor saatlerce oyun oynuyorum genelde gündüz vakti arada bir yine oyundayken pc kapanıyor arada ışıklarında gidip geldiğini görüyorum voltaj düşüklüğünden şüpheleniyorum başka ne sebep oluyor olabilir.

Anakart ısı değerleri normal midir?

İşlemci: Ryzen 5 5600 / Ekran Kartı: RTX 4060 8 GB / Ram: Kingston DDR4 16GB 3200Mhz / M.2 SSD: Western Digital 1 TB / SSD: Sandisk 240 GB / HDD: Western Digital 500 GB 5200 Rpm / Ekran: MSI G241VC 75 Hz 1 Ms / Kulaklık: HyperX Cloud II / Mouse: Razer Basilisk V3 /Power: Power Boost 550W 80+ APFC / Kasa: Bitfenix Nova Mesh(Mor) / Kasa Fanı: 4 RGB Kasa Fanı / İşlemci Sıvı Soğutma: Darkflash Twister 120mm |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.073 (Bu ay: 555)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Teknik Yardım