![er](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
Güvenilir Playstation 5 alınabilecek yer
İstanbul'da yaşıyorum. Sıfır playstation 5 almak istiyorum. Güvenilir bildiğiniz bir esnaf var mı? Memlekete kardeşime hediye olarak alacağım sorun yaşamak istemiyorum.
Bunu almayı düşünüyorum. Kimya mühendisliği için kullanmayı düşünüyorum. 50K bütçem var başka bir öneriniz varsa bu donanım özellikleriyle yorumlarınızı bekliyorum.
Evet arkadaşlar bir yks sınavı daha atlattık. Bu benim ilk mezun yılımdı. 12. sınıfa 99k yapmıştım. Yks de sayısalda hamda 33.1 yerleştirmede 34.2K sıralama yaptım. Sınav anındaki heyecan stres ile beraber s*çıp batırdım sınavı. Dikkat/ stres vs yapmasaydım ayt max 3 yanlış gelirdi. bende biraz kaygı bozukluğu vs var bildiklerimi yapamadım. yaptığımı yanlış işaretledim vs bu inanılmaz derecede canımı sıkıyor beni içten içe kemiriyor. ne yapacağımı bilmiyorum. Endüstri mühendisliği okumak istiyorum ama iyi üniversitelerde endüstri mühendislikleri en son gebze teknik endüstri 2021 de 41k 2022 de 33k gelmiş. ondan aşağı da güzel bir üniversite yok. 2. mezuna kalırsam eğer psikolojim kaldırır mı diye endişeliyim ben 10. sınıfın 2. döneminden sonra okula gitmedim 2 senedir evde youtubeden çalıştım. 2024 yks de neredeyse liselerden 1.5 kat kişi fazla girecek sınava akla hayale sığmayacak bir yığılma göreceğiz. ben 2024 yks ye hazırlanırım ama bu sene sınavda yaşadığım heyecanı kaygıyı bir daha yaşarsam 2.mezunluğun bir anlamı kalmaz. tyt nin son bir saatini elim çenem titreyerek çözdüm son aylarda iyice depresyonum artmıştı cemre demirel gibi takılıyordum. Gebze teknik de gelmez ise iyi olmayan bir üniversiteye gidip geçmişe pişmanlık duyma ihtimalim (salaklığından gidemedin, keşke kalsaydın) de var. ne yapacağımı bilmez haldeyim. size sormak istedim yaşamış tecrübe etmiş kişilere. samimi cevaplarınızı bekliyorum
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.293 (Bu ay: 136)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)